Kamēr daļa Krievijas slīkst nabadzībā– lūk, kā zīmējas bagātnieku bērni Instagramā!

Capture

Krievijas “zelta jaunatne” ievēro visnotaļ ekstravagantu dzīvesveidu – iegādājas jahtas, lido privātajās lidmašīnās, izklaidējas villās un deju uz Lamborghini jumta – turklāt, viņi nebaidās to atrādīt savā Instagram kontā.

Par spīti valsts ekonomiskajām nedienām, nekas nespēs atturēt šos pusaudžus no ballēšanās dzīvesveida un ārišķīgas dižošanās ar bagātību. No citu valstu bagātnieku bērniem viņi atšķiras ar to, ka nekautrējas dižoties pat ar kaujas ieročiem, kuri tiem it kā pieder.

“Ak, šī vecā ķerra,” Instagram sekotāji izsmej bagātos jauniešus. Bildes nosaukums atzīmēts kā “Jā, paldies, bet es gribēju to melnā krāsā.”

35C1F31500000578-3664270-image-a-36_1467206426222

Šķir lapu tālāk, lai skatītos parējos Krievijas bagātnieku bērnu instagram fotogrāfijas:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">MILDA BREIVA</cite>

    Vara uz Zemeslodes ir pie diviem Izredzēto klaniem, tāpēc nevienu balto goju nekur nalaidīs pie varas un naudas. Visi tie mažori ir pelēkie krustojumi ar baltajiem-ārijiem. Tāpēc tāda tipiska pelēko domāšana un uzvedība. Arī pie mums tādi ir.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Latvijā arī pietiekoši daudz turīgu vīru,kuru bērni lieto bagātas mantas un ,kas tur tāds īpašš …visās valstīs ir bagāti un nabagi…! Ko te iisti afišē tā arī nesapratu! Vai pārmetums turīgajiem ,ka tiem būtu jāaddot sava nauda nabagajiem’? Būtu jau skaisti un varētu sākt ar mūsu pašu bagātajiem …tikai nez vai viņi to darīs…

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    завидовать нужно молча

Leave a Comment