Kur patiesībā pazūd tavi tauki, kad tos sadedzini? Zinātnieki veikuši pārsteidzošu atklājumu

Starp citu, šeit runa ir tikai par tiem taukiem, kuri “sadeg” sportojot, nevis tiem, kurus ķermenis izlieto, kad tiek samazināts uzņemto kaloriju daudzums.

Sadedzinātie tauki pazūd ļoti vienkāršā veidā: caur elpu. Tu savus taukus izelpo.

Jaunās Dienvidvelsas universitātes biologi Austrālijā nesen izpētījuši, kur “atomu pa atomam” aizplūst liekā tauku masa, kad ķermenis no tiem atbrīvojas.

Pētnieki atklāja vienkāršu formulu: uz katriem 10 kg tauku, ko tu sadedzini, tev jāizelpo 29 kg skābekļa. Šī reakcija liek ķermenim izdalīt 29 kilogramus oglekļa diksīda un 11 kg ūdens.

Tātad no katra zaudētā tauku kilograma 80% tiek izelpoti, bet 20% pazūd kā ūdens. Pilnīgākam izskaidrojumam noskaties video!

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aiva</cite>

    Nav gluži tā kā te stāstīts. Krietni sarežģītāk. Ieteiktu papētīt DietDoctor (zviedru ārsts angliski) lapu.
    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 godīgu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://bit.ly/2ejQV1h Paņem savu Džekpotu!

  • <cite class="fn">Padoms</cite>

    Labāk jau laicīgi domāt kā tos taukus neuzaudzēt nevis pēc tam mocīties un domāt kā lai tiek no liekā svara vaļā.

Leave a Comment