Kur patiesībā pazūd tavi tauki, kad tos sadedzini? Zinātnieki veikuši pārsteidzošu atklājumu

wdwadaw

Vai esi kādreiz aizdomājies par to, kur tad īsti paliek tavi tauki pēc tam, kad esi daudzas reizes smagi svīdis trenažieru zālē?

Daudz cilvēku nepareizi domā, ka mēs sadedzinātos taukus zaudējam caur sviedriem. Tā tas nav, tāpat arī tauki nepazūd kā enerģija un siltums.

Pat ārsti un uztura speciālisti nereti nezina patiesību par šo jautājumu. Viņi neizprot organisma ķimikālos procesus, kas saistīti ar ķermeņa masu, kas šķietami vienkārši pazūd.

Bet tauki nevar vienkārši pazust paši no sevis. Ir jābūt kādam veidam, kādā liekās tauku šūnas atstāj ķermeni. Un beidzot tas ir atklāts – un daudziem tas būs visai šokējošs pārsteigums. Ko tādu tu noteikti negaidīji!

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aiva</cite>

    Nav gluži tā kā te stāstīts. Krietni sarežģītāk. Ieteiktu papētīt DietDoctor (zviedru ārsts angliski) lapu.
    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 godīgu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://bit.ly/2ejQV1h Paņem savu Džekpotu!

  • <cite class="fn">Padoms</cite>

    Labāk jau laicīgi domāt kā tos taukus neuzaudzēt nevis pēc tam mocīties un domāt kā lai tiek no liekā svara vaļā.

Leave a Comment