Zinātnieki skaidro – kādēļ kaķis mīca jūs ar ķepām un ko ar to vēlas pateikt

Ir atklāti vairāki potenciālie iemesli, kādēļ kaķi tā dara.

Neskatoties uz atšķirīgajām specializētajām domām, vienā lietā speciālisti tomēr vienojas – ja kaķis jūs baksta vai spaida ar savām priekšķepām, tas var norādīt uz viņa vai viņas mīlestību pret jums.

Pirmajā versijā norādīts, ka tas ir iedzimts instinkts kaķiem. Kad kaķu māte baro savus mazos ar krūti, mazie kaķēni izmanto priekšķepas, lai masētu mātes krūtis, stimulējot piena plūsmu.

Kā atbrīvoties pat no veciem tauku traipiem uz drēbēm, dvieļiem un mīkstajām mēbelēm ar rokas mājienu

Lasi arī: Kura ģimene ir visdraudzīgākā?

Lasi arī: VIDEO: Tu droši vien nokritīsi no krēsla, kad uzzināsi, cik ir izdevies Mairim Briedim nopelnīt ar boksu

Pat pieaugušiem kaķiem šķietami ir atmiņa par bezrūpīgo bērnību, jo tie turpina darīt līdzīgas lietas ar savām priekšķepām.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Otrā versija norāda, ka kaķiem ir dziedzeri zem nagiem, kas izdala īpašu fermentu. Šādā veidā kaķi izrāda mīlestību pret tiem, ko baksta ar savām priekšķepām.

Tādēļ nākamreiz, kad jūsu kaķis jums nodara mazliet sāpes, bakstot jūs ar savām priekšķepām, atcerieties, ka viņi to nedarīs ļauna nodomiem. Gluži pretēji – tā ir viņu veids izrādīt maigu mīlestību pret jums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment