5 labas pārmaiņas dzīvē, kuras novērosi, kad pametīsi sociālos tīklus

1. Tu kļūsi produktīvāks. Sociālie tīkli mūs nemitīgi pārtrauc no tā, ko mēs dotajā brīdī darām. Ja darba laikā koncentrēsies uz darba pienākumu izpildi, bet brīvajā laikā uz atpūtu, tad spēsi gan darbā parādīt sevi no labākās puses, gan kvalitatīvāk atpūsties. Vairs neteiksi, ka tev ir tik daudz darba un tik maz laika.

01_things_happen_when_quit_social_media_faster_valentinrussanov

2. Tu kļūsi mierīgāks. Vajadzība būt “savienotam” 24/7 izraisa lielu stresu – tu jūties tā, it kā tev ir jābūt sasniedzamam visu laiku, kā arī jābūt informētam par aktuālajiem jaunumiem, kas mainās ik pa minūtei. Tavām smadzenēm ir jāapstrādā liels apjoms ar absolūti nederīgu informāciju, kas slikti ietekmē mūsu atmiņu un uzdzen mums nogurumu. Šis mums ir nedabīgs stāvoklis, kas uzdzen stresu.

04_things_happen_when_quit_social_media_less_stressed_antonioguillem

3. Tev celsies pašvērtējums. Cilvēki nereti savus saniegumus mēra, salīdzinot sevi ar citiem. Ja visi sociālajos tīklos veido ierakstus, kur izrādās ar saviem saniegumiem un veiksmēm, tad gribot negribot ar laiku tu sāksi vai nu sacensties vai jutīsies kā neveiksminieks, ja sekosi tam visam līdzi. Neviens jau par savām neveiksmēm neraksta, ja tas nav nekas tāds, par ko nevajadzētu brīdināt arī citus.

Lasi vēl: 5 lietas, ko sociālajos tīklos dara tikai muļķi; Esi labāks un nedari tā

05_things_happen_when_quit_social_media_self-assured_amesy

4. Tu stiprināsi attiecības. Sociālie tīkli nenoliedzami ir labs veids, kā uzturēt kontaktu ar draugiem vai radiem, kuri dzīvo ārzemēs, bet tie nodara lielu skādi tuvām draudzībām – ja tu pirms sociālajiem tīkliem ar saviem draugiem biji radis tikties regulāri un nodoties kopīgām aktivitātēm, tad draudzību “pārnešana” uz tiešsaisti jūs tikai attālinās. Jo vairāk nodosies interesantām aktivitātēm ar saviem tuviniekiem un draugiem, jo tuvākas būs jūsu attiecības.

07_things_happen_when_quit_social_media_face-to-face_pixelfit

5. Tu veltīsi vairāk laika savu mērķu sasniegšanai. Ja tu savu brīvo laiku neaizpildīsi ar “sēdēšanu” sociālajos tīklos, tad tev būs laiks padomāt par saviem sapņiem, mērķiem un to sasniegšanu. Tu vairāk veltīsi laika sev, savai labsajūtai un attīstībai, kas galu galā ir daudz svarīgāk par “jaunumiem”, kurus tu palaidīsi garām sociālajos tīklos.

02_things_happen_when_quit_social_media_creative_juices_nks_imagery

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Atrašanās “internetā” – tiešsasaistē var būt arī labumu nesoša.
    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

  • <cite class="fn">Pierādi, ka tavās dzīslās rit Džedaju asinis: https://goo.gl/mtBZa7</cite>

    Starpzvaigžņu ceļojumi, briesmas, kuras uzglūn tumšākajos galaktikas nostūros. Drosmīgie cīnītāji pret Tumsas spēkiem un Svešie. Pierādi savu personību uzveicot pārbaudījumus Galaktikas aizraujošākajos izaicinājumos!

Leave a Comment