Lai nemaksātu alimentus viņš mēģināja baismīgā veidā atbrīvoties no dēla. Neticami, kas notika daudzus gadus vēlāk!

article-2441633-1877AC5B00000578-308_634x493

Apbrīnojamā kārtā, Brians Džeksons no Sentluisas apgalvo, ka ir piedevis tēvam par neiedomājamā pastrādāšanu – viņš Brianam injicējis HIV slimnieka asinis, kad dēls bijis vēl ļoti jauns, lai izvairītos no alimentu maksāšanas.

Par spīti tam, ka Brianam ārsti paziņoja, ka viņam atlicis visai maz laika, ko pavadīt šajsaulē, pēdējo 5 gadu laikā vīruss jaunā vīrieša ķermenī vairs nav identificējams. 22 gadus veco Brianu ārsti informējuši, ka notikušais ir brīnums.

“Ikviens, kuram tiek noteikta tāda diagnoze, kā man, mirst 3 mēnešu laikā. Viņi man deva 5 mēnešus ko dzīvot,” Brians pastāsta KPLRziņu dienestam.

“Sākumā katru dienu dzēru 23 tabletes, pakāpeniski šis skaits samazinājās līdz 1 tabletei un tagad vīruss vairs nav identificēts. T limfocītu līmenis ir kāpies, tas nozīmē, ka man ir 0% iespējamība kādam nodot šo vīrusu.”

1992. gadā Brians bija tikai 11 mēnešus vecs, kad viņa bioloģiskais tēvs, Braiens Stjuarts, veica nāvējošo injekciju bērna ķermenī, jo ar bērna māti viņš atradās uz šķiršanās sliekšņa.

Kādēļ? Jo viņš bija asins pārliešanas speciālists, kas uztraucās par to, ka viņam nāksies maksāt uzturlīdzekļus bērnam.

Tolaik viņa dēls atradās slimnīcā, jo viņam bija astma, Stjuarts iezagās palātā un ar šļirces palīdzību ievadīja bērnam vēnā ar HIV inficētās asinis.

Drīz vien bērna priecīgie smiekli pārvērtās raudās un miegainībā, ģimenei radās bažas par bērna veselību, tādēļ viņi devās pie ārsta, lai veiktu pārbaudes.

Visas pārbaudes uzrādīja negatīvus rezultātus, tādēļ ārsti akli nolēma pārbaudīt vai bērnam ir HIV, par pozitīvajām analīzēm viņi bija krietni šokēti.

Brianam 5 gadu vecumā jau attīstījās AIDS un medikamentu ietekmē viņš zaudēja 70% dzirdes.

Ārsti brīdināja, ka viņš nenodzīvos līdz 6 gadu vecumam – viņu nogalinās slimība vai arī izrakstītās zāles.

article-2441633-1876C7DA00000578-409_634x369

Par spīti tam, ka viņa tēvu apsūdzēja par pirmās pakāpes slepkavības mēģinājumu un viņam tika piespriests mūza ieslodzījums, Sjuarts varēja no cietuma iznākt jau pēc pāris tur pavadītiem gadiem.

Brians paskaidro, ka informācijas trūkums par HIV lika klasesbiedriem pret viņu izturēties visai skarbi.

“Viņš nevar dzert no dzeramā ūdens krāna, viņam jāņem līdzi pašam sava ūdens pudele…viņš nevar dalīties ar savām lietām, viņam jāizmanto atsevišķa tualete. Es nepiedalījos nevienā dzimšanas dienas ballītē,” viņš pastāsta.

Brians nenoliedz, ka viņa dzīvē bija posms, kad viņš vēlējās izdarīt pašnāvību, bet pārdomājis, jo sapratis, ka tomēr pastāv cerība.

article-2441633-1877EF4700000578-723_634x790

22 gadus vecais jauneklis pateicas kristietībai par pozitīvo attieksmi un spēju piedot, viņš cer, ka viņa tēvs tiks atpestīts no pastrādātajiem grēkiem.

Brians mācās koledžā un apsver iespēju kļūt par mediķi.

Brīvo laiku viņš pavada izplatot informāciju par HIV/AIDS, lai mazinātu saslimstību ar HIV, kliedētu mītus un samazinātu sabiedrībā valdošos stereotipus par HIV.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment