Laimīgu pāru mīlēšanās paradumi– ņem piemēru!

Lūk arī laimīgu pāru seksa ieradumi:

1. Viņi mazās lietas nenovērtē pārāk zemu

Laimīgiem pāriem nav vajadzīgs milzum daudz seksa, lai liktu mīlas lietam uzdzirkstīt. Pietiek ar vienkāršu “ilgojos pēc tevis” īsziņu, lai padarītu mīļotā cilvēka dienu jaukāku. Laimīgi pāri bauda kopīgi pavadīto laiku pat izvedot pastaigāties suni. Nenovērtē mazās lietiņas pārāk zemu.

2. Domā pozitīvi

Ja viņa netiklais runas veids seksa laikā liek tev smieties, paturi to pie sevis! Laimīgi pāri dalās ar to, kas viņiem liek smaidīt, nevis cenšas kritizēt otru cilvēku. Ja seksa laika pateiksi “man patīk tas un tas”, tas padarīs jūsu abu pieredzi tikai labāku. Pieturies pie pozitīvam lietam.

3. Velti laiku seksam

Kuram gan mūsdienās ir laiks seksam? Intīmajiem mirkļiem noteikti jābūt mūsu darāmo lietu sarakstā. Cilvēki uzskata, ka seksam jānotiek dabiski. Jā, tā tam būtu jābūt, tomēr mūsu kultūrā ir daudz lietu, kas novērš uzmanību no svarīgākām lietām. Ja tev jāieplāno sekss, tad dari tā!

4. Velti laiku fantāzijām

Atklāts, ka laimīgi pāri ļauj vaļu fantāzijai. Vienalga, vai viņi tajā dalās ar mīļoto cilvēku, vai patur iztēles augļus tikai sev, nav ne mazāko šaubu, ka viņi to dara. Tas ir lielisks veids, kā likt sirdij pukstēt straujāk.

5. Viņi aizrautīgi vēlas seksu

Ja tu savu brīvo laiku labāk pavadi pie TV ekrāna, nevis nodarbojoties ar seksu, tad ar tevi kaut kas nav kārtībā. Laimīgi pāri vienmēr vēlas seksu un viņi nekautrējas to atzīt.

Avots: www.womendailymagazine.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment