Viņa atsaka līgavainim seksu, ja viņš nenopirks ŠĪS lietas. Vai tas ir normāli?

353A01E200000578-3639203-Janey_shows_off_some_of_her_recent_purchases_from_designer_store-a-5_1465833610352

Džeinijai pašai nav ienākumu avota, tomēr viņai ļoti patīk tērēt līgavaiņa Rosa naudu, lai iegādātos dizaineru apģērbus, dārgu kosmētiku un apmaksātu plastiskās ķirurģijas operācijas.

Viņai ir 100 kurpju pāru un pēdējo sešu mēnešu laikā viņa veikusi kosmētiskās operācijas 5 000 Lielbritānijas mārciņu vērtībā (6 540 eiro).

Ross vairākus gadus bija uzcītīgs naudas krājējs, līdz viņš 2011. gadā satika Džeiniju, kura lēnām “aprija” viņa iekrājumus. Sieviete pati apgalvo, ka viņai nekas nav iebilstams pret to, ka viņa ir “vīrieša uzturēta sieviete”, kā arī nekautrējas par to, ka izšķērdīgi tērē Rosa naudu.

353A01C800000578-3639203-Ross_is_a_soldier_and_had_been_saving_up_his_money_for_years_bef-m-1_1465886307451

Viņa paskaidro: “Ross man vienmēr ir devis kabatas naudu, sākot no 60 Lielbritānijas mārciņām (78 eiro) mēnesī. Pagājušajā mēnesī es iztērēju 3 000 Lielbritānijas mārciņu (3 920 eiro) savām vajadzībām.”

“Es pavisam vienkārši spētu iztērēt 15 000 Lielbritānijas mārciņu (19 600 eiro) iepērkoties Londonā. Atzīstos, ka esmu šopaholiķe. Manā gadījumā iepirkšanās sniedz mieru un tām ir terapeitiska iedarbība. Ja man bijusi slikta diena, iepirkšanās vienmēr uzlabo garastāvokli.

Es neesmu pērkama sieviete, bet zinu, ko vēlos un tieši to arī iegūstu, tieši tik vienkārši.

Man patīk, ka varu nestrādāt, tomēr dažkārt man kļūst visnotaļ garlaicīgi.”

Ross (30) atzīst, ka viņš uztraucās par līgavas tērēšanas paradumiem.

Viņš papildina: “Es nedomāju, ka viņa izprot naudas vērtību, tās rītā var nebūt.”

Tajā pašā laikā viņš atzīst, ka tikai retos gadījumos atsaka Džeinijai, šobrīd viņa pieprasījusi 70 000 Lielbritānijas mārciņu (91 530 eiro) vērtu Range Rover, kā arī 14 000 mārciņu (18 300 eiro) vērtas plastiskās operācijas, lai varētu iegūt Kimas Kardašjanas ķermeni.

Džeina pastāsta par saviem plastisko ķirurģiju plāniem: “Es vēlos vēdera plastikas operāciju, tajā pat laikā, būtu negodīgi iztikt bez dibena un krūšu palielināšanas.

Vēlos veikt dibena korekciju, kuras laikā no kādas ķermeņa daļas tiek atsūknēti tauki un tad tos injicē dibenā, atkārtota izmantošana ir laba lieta.”

Vēdera plastika izmaksā 7 000 mārciņu (9 150 eiro) un dibena korekcija summu dubulto. Plastiskais ķirurgs informējis Džeiniju, ka viņa nevar gulties zem skalpeļa, līdz nebūs zaudējusi 9 kilogramus svara.

Ross gan piemetina, ka neuzskata, ka Džeinijai nepieciešami ķermeņa uzlabojumi, bet ja viņa uzskata par nepieciešamu mainīt savu ķermeni, tad viņš ir gatavs apmaksāt rēķinu, lai darītu līgavu laimīgu.

Nesen finanšu konsultanta apmeklējuma laikā pāris ticis brīdināts par to, ka šobrīd viņu tēriņi gada griezumā pārsniedz 100 000 Lielbritānijas mārciņas (130 750 eiro) un viņi nedrīkst tērēt vairāk naudas nekā Ross spēj nopelnīt.

Pēc tēriņu aplūkošanas uz papīra Džeinija sapratusi, ka situācija ir nopietna.

“Palūkojoties uz maniem ienākumiem – mūsu ienākumiem – saprotu, ka tie ir dzīvošanai pieņemami, tomēr pēdējā laikā esmu pāršāvusi pār strīpu ar tēriņiem, uzskatot naudu par pašsaprotamu,” Džeinija atzīstas.

Ross cer, ka Džeinija mirkli padomās, pirms atkal metīsies tērēt naudu, jo tagad ir saņēmusi finanšu konsultanta brīdinājumu.

Viņš piebilst: “Es viņu tik tiešām esmu pārlieku izlutinājis. Vai viņa spēs apstāties? Katrā ziņā, ceru, ka viņa vismaz piebremzēs.”

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">eiho</cite>

    Ja nav smadzenes tad nav! Kā vispār var tādai kuc*i kaut ko tādu atļaut 😀 nenu es saprotu sievieti vajag palutināt bet tas jau ir ārpus rāmjiem!

  • <cite class="fn">Mystic</cite>

    Waahahaha, muļķis ar iepirkumu maisiņiem 😀
    SHITādu Rīgas centrāltirgus mauku uzturēt… nav šim vīrietim
    smadzeņu….

    • <cite class="fn">Mystic</cite>

      btw, Es būtu laimīgs, ja SHITāda govs atteiktos no sexa ar Mani – par to velti iztērēto naudu var skaisti dzīvot ar jauku Meiteni 😀

  • <cite class="fn">AAA</cite>

    Ja vīrietis negrib izlietot naudu prostitūtu pakalpojumiem, viņš vienmēr var apprecēties – un tad saprast, ka prostitūtas viņam būtu izmaksājušs krietni viem lētāk 😀

  • <cite class="fn">hugo</cite>

    Tam čalim ar galvu toc nav kārtībā–tādu resnu ,ļumpainu cūku ..un vēl izdabā!!Viņam derētu uzdomāt pret gājienu–ja viņa nenomet pa kilogramam ,tad šis tai nekādu šopu..bet labāk ieteiktu pameklēt kādu jauku radījumu ,ne šo taukaino dabas atkritumu.

Leave a Comment