Likteņa triecieni septembrī – kurām zodiaka zīmēm nepieciešams sagatavoties?

Septembra pirmajā pusē Venēra tiks pakļauta saspringtiem uzbrukumiem no citām planētām. Tas radīs problēmas mīlestības, sociālo kontaktu un naudas lietās, sagādās nepatikšanas Venēras zīmēm – Vērsim un Svariem, kā arī zīmēm, kurās atradīsies Venēra – Vēzim un Lauvām.

2-5. septembrī būs Venēras opozīcijas ar Saturnu, bet pēc tam kvadrāts ar Marsu. Tas radīs saspringtu un emocionāli neapmierinošu atmosfēru, kad sākumā kaut kas tiks pazaudēts vai neizdosies, bet pēc tam tiks mēģināts drudžaini sasniegt vēlamo, vai kompensēt to ar kaut ko citu. Vai galējā situācijā tiks rīkota vainīgā meklēšana. Šī situācija skars VĒRŠUS, VĒŽUS un SVARUS.

VĒRŠI diezin vai būs apmierināti ar attiecībām apkārt: radiniekiem, kaimiņiem, darba biedriem. Var izjukt patīkama satikšanās, vai arī tā izvērtīsies nepatīkama. Ar kādu cilvēku vari nopietni pasliktināties attiecības!

Lasi arī: 7 pazīmes, kas liecina, ka vīrietis baidās pazaudēt sievieti

VĒŽIEM trieciens būs apmeklējums pie friziera, stilista vai fotogrāfa. Un arī privātajā frontē viss nebūs pārāk labi.

SVARIEM būs grūtības ar sociālo mijiedarbību darba lietās. Apdraudēts būs dienesta romāns.

Par laimi no visas šīs situācijas ir izeja. Merkura un Venēras harmoniskie aspekti visu sarežģīto dienu laikā liecina par to, ka, ja paļausies nevis uz jūtām, bet uz prātu, tad varēs izvairīties no problēmām.

Palīdzēt varēs arī saruna ar veselīgi domājošu un praktisku cilvēku.

15. un 16. septembrī Venēras un Urāna kvadrāts destabilizēs situāciju privātajā dzīvē un naudas lietās, ienesot tur kaut ko negaidītu. Izjuks plāni. Gaidāms negaidīts lietu pavērsiens.

https://dzentlmenis.lv/5-zodiaka-zimes-kuras-ir-pelnijusas-dasnas-liktena-davanas-ka-izveidosies-vinu-dzive-jaunos-apstaklos/89968/

Tas būs trieciens VĒRŠIEM, LAUVĀM un SVARIEM.

VĒRŠUS nošokēs interjera dizaina atjauninājumu rezultāts. Tāpēc noteikti nevajag pārbīdīt mēbeles, pieņemt dizaineru projektam un iegādāties interjera priekšmetus.

Lasi arī:

Apstākļi piespiedīs LAUVAS apburt un iepatikties tiem cilvēkiem, kuriem viņi nemaz negrib patikt. Iespējams, nāksies steidzīgi doties uz frizētavu un savest sevi kārtībā. Pats par sevi tas nav nekāds likteņa trieciens. Vienīgā problēma būs tā, ka nāksies atlikt visus iepriekšējos plānus…

SVARIEM negaidīti pasliktināsies attiecības ar draugiem. Sabruks plāni par patīkamu satikšanos ar cilvēkiem, ar kuriem tiek dalītas kopīgas intereses. Tā vietā Svari iegūs tikai nervu satricinājumu.

Lasi arī: Kā pret tevi patiesībā attiecas cilvēki: uzzini ar trīs paņēmienu palīdzību, kuru izmanto diplomāti

Bet tad pirmā septembra puse beigsies, un neveiksminieka nosaukums pāries no Venēras uz Merkuru. Sākumā Merkurs būs kvadrātā ar Mežāža planētām, bet beigās būs opozīcijā ar Marsu. Jāpiesargās no likteņa triecieniem šajā laikā Merkura zīmēm – DVĪŅIEM un JAUNAVĀM, kā arī SVARIEM, jo Merkurs būs viņu zīmē.

17-24. septembrī viņiem būs problēmas ar komunikāciju, ar sociālas distances ievērošanu. Pārtrūks sociālie sakari un dažādas vienošanās. Un vēl šis ir potenciāli traumatisks laiks, kad nevajag doties braucienos, un vispār mazāk pārvietoties. Pēdējās septembra dienās, sākot ar 26. septembri un līdz mēneša beigām, likteņa triecieni skars AUNUS.

Saturna kvadrāts ar retrogrādo Marsu Auna zīmēm piebremzēs vai pilnībā atcelts visas Aunu jaunuzsāktās lietas. Viņu aktivitāte saskaries ar pilnīgi nepārvaramiem šķēršļiem. Un tajā pašā laikā viņiem neizdosies izbēgt no darba un atpūsties – viņiem nāksies rīkoties un cīnīties, turklāt ļoti nelabvēlīgos apstākļos. Iespējamas traumas, lūzumi, konflikti ar ierēdņiem un cilvēkiem, kas ir varas pozīcijas.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment