Lūk, kā dzīvo sieviete, kura mātes dzemdē saplūda ar savu dvīni un tagad ir divi cilvēki vienā (+FOTO)

Retā kondīcija, himērisms, Teilorei tika konstatēta tikai 2009. gadā.

Viss, kas atrodas Mūlas kreisajā ķermeņa pusē ir nedaudz lielāks, turklāt sievietei ir divas imūnsistēmas un divas asinsrites.

Aplūkojot sievietes izskatu, nevar nepamanīt to, ka viņas vēdera zonas labā puse ir viņas miesas krāsā, bet kreisā – ar sarkanīgu nokrāsu. Lielais pleķis Mūlas gadījumu padara par vēl retāku, jo lielākoties himērismam raksturīgas tikai nelielas, teju nepamanāmas, ārējās iezīmes.

Mūla nemaz nenojauta, ka viņas “dzimumzīme”patiesībā liecina par ļoti retu iedzimtu stāvokli, līdz viņa nenoskatījās televīzijas pārraidi par himērismu.

Līdz šim brīdim Mūla savu kondīciju turēja noslēpumā, tomēr sieviete visbeidzot nolēma pieņemt to, kas viņu padara par īpašu un iedrošināt citus rīkoties tieši tāpat.

Dziedātāja un modele atklāja, ka uzaugot bija kā apsēsta ar dvīņiem.

Runājot ar “DailyMail”žurnālistiem, viņa stāsta: “Kad biju aptuveni sešus gadus veca, es nereti mammai jautāju, vai man ir dvīņumāsa. Viņu šis jautājums ļoti samulsināja.

Es visu laiku vēlējos savas draudzenes padarīt par savām dvīnēm, liekot viņām saģērbties tieši tāpat kā ģērbos es.”

Visu šo laiku Mūla nemaz nenojauta, ka ar savu nedzimušo dvīni viņai bija kopīgs DNS, par spīti tam, viņa zināja, ka nav tāda pati kā citi cilvēki.

Lasi vēl: Kā ar seksu nodarbojas transeksuālas sievietes? Atklāti par dzimumdzīvi pēc operācijas.

Neskaitot to, ka viņas ķermeņa augšdaļa bija kā sadalīta divās daļās, Mūlu visai bieži piemeklēja slimības.

Viņa pastāvīgi saaukstējās, cieta no migrēnas un smagām menstruācijām.

Kādu dienu, 2009. gadā, sieviete garlaikoti pārslēdza televīzijas kanālus, cerot atrast kādu interesantu pārraidi, kad uzdūrās dokumentālajai filmai par himērismu.

“Es teju vai nogāzos no krēsla. Tur rādīja bērnu, kuram bija tieši tāds pats pleķis ķermeņa vidusdaļā,” viņa skaidro.

Himērisms ir ārkārtīgi rets medicīnisks stāvoklis un tas veidojas saplūstot kopā divām dažādam apaugļotām šūnām, jeb zigotām.

Nedēļu vēlāk Mūla apmeklēja ārstu, kurš apstiprināja himērismu, izrādījās, ka medicīnas speciālists strādāja izklaides raidījumā “Acīmredzamis – neticamais”.

Sieviete pastāstīja, ka redzējusi televīzijas pārraidi par šo medicīnisko stāvokli, bet ārsts atzinās, ka ir dzirdējis par to, bet nekad nav saticis nevienu pacientu ar himērismu.

Mūla uzzināja, ka vienai viņas ķermeņa pusei ir alerģija pret dažiem pārtikas produktiem, kurus otra puse pieņem, šādu reakciju izraisa dažādās imūnsistēmas.

Gripas periodā viņa cieš no smagākām komplikācijām, jo abas imūnsistēmas tiek krietni novārdzinātas cīnoties viena pret otras šūnām.

Kopš diagnozes noteikšanas Mūla labu laiku centās izprast savu medicīnisko stāvokli un pieņemt to.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment