Lūk, kādēļ uz auto slotiņām nepieciešams uzvilkt zeķes, un vēl pāris noderīgi padomi ziemai

3. Vecs akumulators

Ja jums ir aizdomas, ka no rīta akumulators varētu nedarboties, nepieciešams atrast slīpu vietu, lai to varētu piestartēt ieripinot. Ielieciet trešajā ātrumā un aiziet, mašīnai būs vieglāk piestartēties.

4. Sasalis vējstikls

Lai izvairītos no šīs problēmas, centieties savu auto novietot ar vējstiklu virzienā uz austrumiem. Saulainā laikā rīta saule sāks sildīt, nokausējot ledu no stikla. Šis paņēmiens palīdzēs dienā ietaupīt 10 minūtes jūsu laika.

лайфхаки для машины зимой

Lasi vēl: Policija ielaužas mašīnā, lai izglābtu “sasalušu” sievieti – atklājās šok

5. Aizsalusi slēdzene

Kas var būt trakāks par aizsalušu bagāžnieku vai benzīna tvertnes vāciņu? Nekādā gadījumā nedrīkst tos sildīt ar karstu ūdeni, kur nu vēl ar šķiltavām! Šādā veidā iespējams iedzīvoties tikai daudzās vēl ļaunākās problēmās. Lai dabūtu vaļā mašīnas durvis, atliek vien ar salmiņa palīdzību pūst siltu gaisu virsū slēdzenei. Siltais gaiss ātri vien atkausēs dzelzs virspusē esošo plāno ledus kārtiņu.

лайфхаки для машины зимой

6. Durvis aizsalst

Tas notiek tādēļ, ka starp durvīm esošajā gumijas daļā uzkrājas mitrums. Lai novērstu šādas situācijas, iesakām izmantot mūsu viltīgo paņēmienu.

Ar auduma gabaliņu, kas piesūcināts ar augu eļļu, notīriet auto durvju gumijas daļu. Eļļa atgrūdīs ūdeni un durvis vairs neiesals.

лайфхаки для машины зимой

7. Sasalušas slotiņas

No šīs problēmas iespējams izvairīties, uz slotiņām uzliekot virsū zeķes. Atstājiet auto pa nakti un no rīta priecājieties par to, ka slotiņas nebūs piesalušas. Pats galvenais – nekādā gadījumā nelieciet slotiņas ar zeķēm klāt pie vējstikla, jo pretējā gadījumā zeķes būs daudz grūtāk dabūt nost nekā vienas pašas slotiņas.

лайфхаки для машины зимой

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā! https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Tuvojas Valentīndiena, laiks atrast savu Sapņu Otru Pusīti!
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Un kas teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? 😉

  • <cite class="fn">Ir risinājums! Iesaku pamēģināt šito stratēģiju: https://goo.gl/lWoFLQ</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?
    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus!

Leave a Comment