Lūk, uz ko ir gatavas indiešu meitenes skaistuma dēļ! No bildēm vien paliek neomulīgi…

Tomēr visnepatīkamākais šajās operācijās nav sāpes, bet gan iespēja uz mūžu palikt par kropli, ja operāciju veic šarlatāns. Indijā auguma pagarināšanas operācijas ir jauninājums, kas pašlaik juridiski nav reglamentēts, tādēļ to var veikt jebkurš ārsts. Nav pat nepieciešamība būt ķirurgam…

1 2

Kāds no pacientiem veselu gadu meklēja ārstu, kas būtu gana kvalificēts šīs operācijas veikšanai, taču pārsvarā saskārās ar tādiem, kas šāda veida operāciju bija veikuši 2 – 3 reizes vai pat gribēja ar pacientu “eksperimentēt” pirmo reizi. Tādēļ risks ir ļoti augst, ka operācija var neizdoties, jo ārsti naudas dēļ ir gatavi darīt teju visu.

HANGZHOU, CHINA: Patients sit in their beds recovering after having operation to lengthen their legs at a hospital in China's eastern city of Hangzhou in Zhejiang province, 15 August 2002. The leg lengthening operation is beijing used just like plastic surgery, whereby people accept the risks in hope of becoming more confident after increasing their height. AFP PHOTO (Photo credit should read LIU JIN/AFP/Getty Images)

4

Nevienu neapstādina risks palikt par kropli, gluži pretēji – piepraījums tikai aug. Aizvien vairāk jauniešu guļas zem naža un pārdzīvo sāpīgo dzīšanas procesu. Spriežot pēc tā, šķiet, ka tuvāko gadu laikā aizvien vairāk un vairāk indiešu dosies veikt operāciju, ar cerību atklāt jaunus iespēju horizontus.

5 6

Tas ir tīrais vājprāts – ārstniecības iestādes saņem desmitiem zvanu dienā no cilvēkiem, kas vēlas pagarināt savu auguumu. To, cik daudzi no viņiem kļūst par kropļiem, neviens nevar pateikt. Mēs tikai varam priecāties, ka tādas operācijas pie mums nav populāras.

7 8

Pastāstiet arī draugiem!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    He, man tieši patīk īsās meitenes… Gultā arī labākas

  • <cite class="fn">Aristokrāte</cite>

    Njā.. man no mazajiem cilvēkiem ir bail… kaut kāda fobija…. gribas ar laut ko smagu iemaukt…. besī, kad kaut kāda žurka sāk diktēt savus noteikumus. No otras puses – nejau visi ir pelnijuši būt skaisti un gari…. 👅ja nebūtu žurku, mūs – normālos nepamanītu… 😂 jauku dienu, žurkcilvēki….. 😂😂😂

  • <cite class="fn">Uldis</cite>

    feiks – 6 bilde

Leave a Comment