Madara Kiviča beidzot pastāsta kā viss notikās pēc škiršanās no Andra Kiviča

Latvijā neviennozīmīgu slavu ieguvušā Andra Kiviča nu jau bijusī sieva un divu meitu māte Madara Kiviča beidzot pastāstījusi, ko viņai nācies piedzīvot pēc škiršanās, par kuru runāja teju visa Latvija. 

Atklātā intervija notikusi STV pirmā! kanāla raidījumā  “Sapņu ķērājas”, kur cita starpā viņa stāsta, kā pārvarējusi kritiku pēc šķiršanā, kas gāzās arī pār viņa galvu.

Lasi arī: “Pārdošanā ir četri bērni”: kā izvērtās bērnu dzīve, kurus 1948. gadā pārdeva miesīgā māte

Andra un Madaras šķiršanās daudz tika aprunāta medijos un jaunā sieviete saskārās arī ar kritiku no sabiedrības. STV pirmā! kanāla raidījumā Madara atklāj, ka pēc šķiršanās visu savu uzmanību veltījusi meitām, tāpēc neesot bijis laika lasīt komentārus. Iespējams. šī ir viena no labākajām metodēm, kā tikt galā ar nepamatotu kritiku – ignorēt un neiedziļināties negācijās, lai nebojātu savu dzīvi.

 

Vienlaikus viņa neslēpa, ka pēc sāpīgās šķiršanās bija “jāsāk no jauna dzīvot”. Interesanti gan, ka Madara arī norāda, ka neko no notikušā nemainītu, jo uzskata, ka viņai šķiršanās process viņai  bija jāizdzīvo.

Tā kā es esmu darījusi, es tā arī darītu. Es nemainītu. Nedomāju, ka esmu kļūdījusies. Es drīzāk domāju, ka man tas bija jāizdzīvo. Tas, protams, bija ļoti nežēlīgi un skarbi. Tas tiešām bija skarbi, īpaši tas posms vēlāk, bet es uzskatu, ka man viņš bija jāizdzīvo,” pārliecināta ir Madara.

 

Piedāvājums palīdzēt Lienei

Tāpat raidījumā Madara komentēja arī savu piedāvājumu, ko viņa savulaik izteica –  palīdzēt Andra Kiviča tagadējai sievai Lienei Kivičai. Viņa atklāj, ka tiešām cilvēcīgi esot bijusi gatava palīdzēt L. Kivičai, jo zināja, ko nozīmē būt par bēdīgi slavenā mūziķa sievu.

Par atbildēšanu uz Kiviča komentāriem par viņu, Madara pauž, ka to darījusi, jo tie šķituši ļoti netaisni.

Lasi arī: Es vairs nespēlējos ar lellēm, tagad man ir meita: stāsts par meiteni, kura dzemdēja 11 gadu vecumā

Vairāk par visu un citas interesantas atbildes VIDEO

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment