Mūsdienu dakteri Frankenšteini – izgudrojumi, kas šokē!

 

Ārsts, kurš atsaldēja sievieti

Dr. Mads Gilberts atsaldēja norvēģu ārsti, kura 80 minūtes pēc negadījuma bija aprakta zem sniega un ledus. Viņas ķermenis bija sasalis un bez jebkādām dzīvības pazīmēm. Ārsts nolēma sievieti mēģināt glābt, viņas ķermeni atsaldējot un lēnām sasildot līdz normālai ķermeņa temperatūrai.

Viņa mēģinājums bija sekmīgs – viņš atdzīvināja sievieti. Anna Bagenholma turpina dzīvot pavisam normālu dzīvi – gluži kā pirms negadījuma.

Biologs, kurš atdzīvina šūnas ar elektrību

Dr. Maikls Levins ir radījis savu teoriju par iespēju atdzīvināt šūnas ar biostrāvu. Lielu ievērību vēl pagaidām viņš nav guvis, jo iepriekšējie pētījumi parāda, ka to izdarīt nav iespējams, lai gan pētījumos tikai izmantota cita veida strāva. Redzēsim, ko laiks rādīs.

Lasi vēl: Visu laiku 5 ļaunākie ārsti – tīrās šausmas!

Mākslinieks, kurš sevi izmanto kā izmēģinājuma trusīti

Mākslinieks Stelios Arcadiou, gluži kā aptracis zinātnieks, izmēģina visu uz sevis. Viņš jau iepriekš ir gūlies zem skalpeļa, lai piestiprinātu sev robotizētu roku un ļautu cilvēkiem ar interneta starpniecību to vadīt, taču šoreiz viņš nolēma piestiprināt sev pie rokas ausi. Tāpat viņš savas mākslas dēļ ir vairākas reizes caurdūris savu miesu un karājies āķos.

Ķirurgs, kurš apgalvo, ka var piešūt cilvēka galvu citam cilvēka ķermenim

Lai gan neviens vēl nav piekritis šādai operācijai, ķirurgs Sergio Kanavero apgalvo, ka var samainīt cilvēka galvas citiem cilvēku ķermeņiem. Visgrūtāk, protams, esot savienot mugurkaulu, bet tas nav neiespējami. Šādas operācijas ir pagaidām veiktas dzīvniekiem, un rezultāti nav bijuši īpaši iepriecinoši – dzīvnieki pēc neilga laika ir miruši.

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment