Noskaidrots, kas ir meitene no Dziesmu svētkiem, kura mūs tā aizkustināja ar savām asarām!

Meitene redzama video 53 sekundē!

Nav noslēpums, ka Saule Pērkons, Daugava daudzos no mums rada aizkustinājuma un saviļņojuma sajūtas. Šajos svētkos visi mēs jūtamies īpaši vienoti un spēcīgi! Vēl jo patīkamāk šī latviskā spēka un emociju sajūtas ir redzēt Latvijas jauniešos.

Izrādās, ka video redzamā meitene ir Ikšķiles vidusskolas 5.-9. klašu kora dziedātāja Megija. Zeltene.lv jau ir sakontektējusi ar meiteni, un tuvākā laikā izveidos plašāku materiālu par šo apbrīnojamo dziedātāju.

Kāds varbūt teiks… kas tur tāds ir? Tās ir tikai emocijas! Bet mūsuprāt tas nav “tikai”! Šis stāsts un gadījums mums vēl jo spilgtāk atgādina, ka Latvijas jaunatne mīl savu zemi un kultūru. Tas vieš cerību, ka esam uz pareizā ceļa. Meitenes patiesās emocijas jau ir aizkustinājušas tūkstošiem cilvēku… un arī mūs!

Avots: osta

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Corbie</cite>

    varbut vina raudaja del ta ka nebija edusi visu dienu, ka neka kursh grib est apshaubaama paskata desmaizi, kurai terminsh iztecejis…

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Bišķīt vēlāk vajadzēja tai asariņai noritēt,jo nebija dziesmā vēl ta kulminācija kad kad sažņaudzas sirs un norit asara.Bet citādi ļoti skaisti.Es arī kad raudu nešņaukājos un neliecu galvu, mērķis sasniegts -esmu paraudājusi un smuki izskatījusies.

  • <cite class="fn">sprīdis</cite>

    cik cilvēku tik emociju izpausmju un arī brīdis kurā pakāpē kas notiek. ļoti skaista meitene, skaista dziesma, skaistā valstī tas notiek. vis savā laikā un vietā. meitenei novēlu visu to labāko un pie jebkurām emocijām stāvēt augsti paceltu galvu, ibo, tas liecina ka cilvēks ir taisns savās emocijās.

  • <cite class="fn">dalībnieks</cite>

    Nebija viņa ne pirmā, ne vienīgā, kurai asaras tecēja dziedot šo dziesmu, bet viņa vienīgā parādīta un nu ir sensācija. Būtu kameras bijušas augstākās rindās, tad katru otro meiteni būtu tādu redzējuši.

  • <cite class="fn">A</cite>

    Smukiņa 🙂

Leave a Comment