Lai mazbērni viņu biežāk apciemotu, viņš pagalmā radīja ko apbrīnojamu

2Dobbsland7

Iespaidīgs atrakciju parks priekš mājas pagalma, un tā notiek, kad pensionēts avio inženieris ar 30 gadu lielu pieredzi sāk uztraukties par to, ka viņa mazbērni neapciemos viņu tik bieži kā vēlētos! Viņš nolemj uzbūvēt atrakciju parku saviem mazbērniem mājas pagalmā!

Šāda ideja viņam radās, kad viņa sieva grasījās izmest vecās rotaļlieta, kas glabājās māja. Viņš sāka eksperimentēt ar šīm rotaļlietām, tad uzbūvēja elektriskā vilcieniņa sliedes. Redzot kādu prieku tas sagādā viņa mazbērniem, viņš nolēma turpināt celtniecību. Viņš uzbūvēja pulksteņa torni no picas kastēm, tam var izbraukt, skanot mūzikai, un apskatīt tur saliktās lietas, lelles.

3Dobbsland8

Dobbs šo savu nu jau mazbērnu iecienīto atrakciju parku mājas pagalmā nosaucis par Dobbdland ( Doba zeme). Bērniem tiešām tā patīk, turklāt viņš tajā r iekļāvis daudzus Disneja varoņus un dažādas tematikas.

Tēva ideja ir tiešām lieliska. Apbrīnojami cik daudz spēka un laika viņš tajā ieguldījis!

Visa ģimene ir sajūsmā par šo viņa veikumu! Turklāt lielākā daļa nopieejamām atrakcijām ir veidota no mantām, kuras ir plānots un ierasts izmest atkritumos, taču viņš ir atradis lielisku iesēju, ka tās izmantot un radīt šādu brīnumu, kas sagādā tik daudz prieka viņa ģimenei!

5Dobbsland4

Taču liks iet uz priekšu un kā visiem zināms, bērni aug ļoti ātri, tāpēc arī idejām un atrakcijām ir jāaug tiem līdzi. Dobba pēdējās idejas realizēšanā viņam palīdzēja 9 pēdējā kursa inženierijas studenti no Kalifornijas Politehniskās Universitātes, kopā viņi radīja attēlā redzamo atrakciju, kas spēj izturēt līdz 84 kg lielu svaru, kas nozīmē, ka nu tas ir pieejams arī pārējiem ģimenes locekļiem, ne tikai ģimenes lutekļiem-pusaudžiem.

6Dobbsland1

Dobba idejas aug ar katru dienu, jo, protams, viņš vēlas pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar savu ģimeni, it īpaši mazbērniem u sagādāt tiem prieku. Pašlaik viņa plānos ir uzstādīt kādu tējas krūzīti, kas arī ir populāra atrakcija visā pasaulē!

Vai nav lieliski? Šis pavisam noteikti vienmēr paliks atmiņa gan Dobba bērniem, gan mazbērniem. Iespējam, ka viņi pat turpinās šo vectēva iesākto darbu un kvalitatīvas, interesantas brīvdienas būs nodrošinātas vairākām paaudzēm!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment