Pamela Odame – modele ar pašām lielākajām dabīgajām krūtīm

Lūk tā ir bagātība!

Sieviešu krūtis vienmēr ir piesaistījušas uzmanību. Jo īpaši, ja tās ir lielas. Modele un aktrise Pamela Odame Vatara – viennozīmīgi ir pretendente uz lielāko dabīgu krūšu īpašnieces titulu.

23 gadus vecā Ganas iedzīvotāja (viņai ir arī kenijiešu saknes) kļuva par sociālo tīklu zvaigzni, publicējot savas fotogrāfijas Instagram. Meitenei ir tā saucamā “smilšu pulksteņa” forma – pilnīgi gurni un krūtis, bet šaura jostasvieta.

Lasi arī: Izskatās viņa uz 100, bet kad es iegāju viņas dzīvoklī, man pārgāja jebkāda interese…

Vatara pamanīja, ka viņas krūtis sāka ļoti strauji augt sešpadsmit gadu vecumā. Krūtis auga tik strauji, ka Pamela pat nodomāja, ka viņai varētu būt audzējs. Par laimi, analīzes šīs bažas atspēkoja.

Sākumā meitene kautrējās no savām formām – viņas krūšu izmērs ir 34G. Bet tad viņa pierada pie garāmgājēju acu skatieniem. Divdesmit gadu vecumā Vatara nolēma izmantot savus dabas dotumus, lai kļūtu par modeli.

Labākā vieta pašreklāmai ir sociālie tīkli. Tāpēc meitene izveidoja savu Instagram profilu. Šobrīd viņai seko gandrīz 120 000 cilvēku. Pateicoties apjomīgajām formām, Vatara saņēmusi ļoti daudzus sadarbības piedāvājumus.

Modeles karjera sākās, kad Pamelu uzaicināja piedalīties vairākos mūzikas klipos. Pateicoties viņas dalībai, videoklipi saņēma lielu skatījumu skaitu. Vatara vēlējās filmēties filmā, un nesen šis viņas sapnis īstenojās dzīvē.

Šķir otru lapu, lai apskatītu citas Pamelas bildes

 

Komentāros pie viņas fotogrāfijām sekotāji raksta, ka Vatara melo, sakot, ka viņai ir dabīgas krūtis.

Lasi arī: Izskatās viņa uz 100, bet kad es iegāju viņas dzīvoklī, man pārgāja jebkāda interese…

Uz ko Pamela atbild, ka dzīvoja nabadzīgā ģimenē un plastiskajai operācijai viņai vienkārši nepietika līdzekļu.

 

Lasi arī: Izskatās viņa uz 100, bet kad es iegāju viņas dzīvoklī, man pārgāja jebkāda interese…

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment