Pazīmes, ka tu esi pasīvi agresīvs – noteikti tās nemaz neesi pamanījis

bixhzk129y2ik6imeczd

3. Noslēgšanās no konflikta. Ja tu saki “lai tā būtu” vai “vienalga” konflikta laikā, tad tu patiesībā sacel vētru un tad aizej no konflikta, un atstāj visu otram cilvēkam un neļauj viņam atrisināt to, kas viņam ir svarīgs.

4. Apzināta vilcināšanās. Pasīvi agresīvas personības apzināti vilcinās, lai sagādātu citiem lieku stresu un, iespējams, lai izvairītos no nepatīkama uzdevuma izpildes.

5. Miera saglabāšana konfliktsituācijās. Pasīvi agresīvs cilvēks ir prasmīgs nepatikšanu taisītājs, kurš liek justies citiem, it kā tā ir visu citu vaina, atskaitot viņa, un pats saglabā mieru un tracina pārējos ar to. Parasti pasīvi agresīvi  cilvēki vēl aizrāda pārējiem, ka viņi tik ļoti “cepas” par situāciju.

6. Sarkasms. Pasīvi agresīvus cilvēkus uzjautrina sarkasms – kuru izsaka viņi paši.

7. Cilvēku “nolikšana”. Pasīvi agresīvi cilvēki jūtas labāk par sevi, noniecinot citus.

Lasi vēl: Ko pirksti var pateikt par mūsu raksturu?

8. Apzināta nerunāšana. Kad visas kārtis ir pasīvi agresīva cilvēka rokā, tad viņš jūtas pārāks un neuztraucas par konkrēto konfliktsituāciju, jo zina, ka viņš ir vajadzīgs otram cilvēkam. Pasīvi agresīvs cilvēks varētu tēlot aizvainojumu un nerunāt ar otru tikai tāpēc, lai otrs viņam skrietu pakaļ.

9. Cilvēku sodīšana. Pasīvi agresīvs cilvēks var nomainīt attiecību statusu sociālajos tīklos vai nobloķēt numuru, lai paustu savu attieksmi, jo acīs pateikt savu aizvainojumu nevar, nemaz nerunājot par izrunāšanos. Pasīvi agresīvs cilvēks mēģina nodarīt sāpes cilvēkiem visos sev zināmos veidos.

10. Aprunāšana. Pasīvi agresīvs cilvēks parasti pastāstīs par konfliktu ar konkrētu cilvēku citiem nevis tam pašam konkrētajam cilvēkam. Īpašs gandarījums ir tad, kad pasīvi agresīvam cilvēkam izdodas savākt “domubiedru grupu”, kas kopīgi, publiski un tieši nosoda konkrēto cilvēku.

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment