Šiem cilvēkiem pēc operācijas organismā tika atklātas pavisam dīvainas izmaiņas – ŠAUSMINOŠI!

capture

Ir dzirdēts par ārstu kļūdām operācijas laikā, kad pacienti tiek vai nu izkropļoti vai nu gūst kādas ilglaicīgas veselības problēmas vai blakusparādības, bet par šādām neparastām izmaiņām organismā iepriekš nebija dzirdēts.

Meitene, kurai pēc aknu transplantācijas mainījās asingrupas rēzus faktors

Demijai Lī Brennanai 15 gadu vecumā veica aknu transplantāciju. Operācija noritēja veiksmīgi, bet pēc operācijas ārsti konstatēja, ka viņas asinsgrupas rēzus faktors ir mainījies – no 0 negatīvā uz 0 pozitīvo. Ārstiem nav izskaidrojuma šādam fenomenam, bet saka, ka tas ir uz labu. Šī iemesla dēļ meitenei nebūs jādzer imunsistēmu nomācošie medikamenti.

Phenomenon ... A grateful Demi-Lee Brennan.

Lasi vēl: 6-gadīga meitenīte pārcieš 20 smagas operācijas, lai piepildītu savu sapni: tev jāredz viņu tagad!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt arī par citiem gadījumiem, kad cilvēkiem tika novērotas neparastas izmaiņas organismā pēc operācijām!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment