Šiem cilvēkiem pēc operācijas organismā tika atklātas pavisam dīvainas izmaiņas – ŠAUSMINOŠI!

 

Sieviete, kurai veica smadzeņu operāciju, tagad nespēj kontrolēt vienu savu ķermeņa pusi

Kārenai Brinai veica smadzeņu operāciju, lai koriģētu epilepsiju. Operācijas gaitā ķirurgiem vajadzēja pārgriezt saiti, kas savieno abas smadzeņu puslodes (corpus callosum). Atgūstoties no operācijas, sieviete konstatēja, ka viņa nespēj kontrolēt vienu savu ķermeņa pusi. Viņas ķermenis viņai sagādā lielu apkaunojumu, kad rīkojas bez viņas piekrišanas. Viņas veselības stāvoklim ir dots nosaukums – Alien Hand Syndrome.

a99202__50877085_karenbyrne3

Sieviete, kurai pēc mutes dobuma operācijas parādījās cits akcents

Kārenai Batlerai tika veikta pavisam parasta zobu operācija, bet tās iznākumu nu nemaz par parastu nenosauksi! Viņa pēc atlabšanas sāka runāt ar akcentu. Viņa pati ir amerikāniete, bet viņas akcents pēc operācijas nebija sļupstēšana vai kas tamlīdzīgs, bet gan britu vai austrāļu akcents.

Viņas ģimenei tas šķiet uzjautrinoši, bet pati Kārena to ņem tuvu pie sirds – viņa nekad nezinot, kāds akcents var parādīties, un apkārtējiem var likties, ka Kārena viņus izsmej. Viņa gan pasaulē nav vienīgā, kura sirgst ar Foreign Accent sindromu. Pasaulē ir aptuveni 100 slimnieku.

Lasi vēl: 6-gadīga meitenīte pārcieš 20 smagas operācijas, lai piepildītu savu sapni: tev jāredz viņu tagad!

a99202_11870789465_be34424b69_z

Operdziedātāja, kura pēc nelielas ķirurģiskas iejaukšanās nekontrolēti palaiž gāzes

Eimijai Herbstai šī problēma ir iedragājusi karjeru – viņa ir aizgājusi no skatuves, jo gāzu palaišana visbiežāk notiek koncerta laikā. Eimija savulaik nolēma dzemdēt dabīgā veidā, lai gan bērniņš bija liels. Māsiņa, nejautājot nedz Eimijai, nedz viņas vīram atļauju, veica iegriezumu viņas vagīnā, lai to paplašinātu un Eimija būtu vieglāk laist savu bērniņu pasaulē. Kopš tā laika Eimija nespēj saturēt gāzes. Viņa ar vīru ir iesūdzējusi tiesā slimnīcu un pieprasa 2,5 miljonus ASV dolāru kompensāciju.

a99202_opera-2

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment