Policija ielaužas mašīnā, lai izglābtu “sasalušu” sievieti – atklājās šokējošs skats!

Policijas darbinieki ielauzās mašīnā, lai izglābtu sievieti vai vismaz, lai atbrīvotu sasalušo līķi.

Tomēr tad atklājās kas pavisam dīvains – šī nemaz nebija īsta sieviete, bet gan manekens. Manekena īpašnieks teica, ka izmanto šo manekenu, lai mācītos medicīnu un uz tā varētu trenēties. Viņš bija diezgan bēdīgs par to, ka mašīna tika sabojāta, lai tajā varētu ielauzties.

Lasi vēl: Viņi nesaprata, kādēļ kaķis sēž aukstumā un nekustas no vietas – tad atklāja ko briesmīgu!

Tomēr ne garāmgājēju, ne arī policijas darbiniekus nevar pie tā vainot, jo sieviete tiešām izskatās īsta:

1

Manekenam bija īstas drēbes, brilles, zobi un kurpes. Viņai bija pat plankumi uz sejas, kā arī mati izskatījās ļoti īsti.

Lai arī auto īpašnieks nebija priecīgs par šādu policijas darbinieku rīcību, nekādu atlīdzību par zaudējumiem viņš nesaņems. Policija brīdina, ka, ja mašīnā tiks atstāti piesprādzēti, cilvēkam ļoti līdzīgi manekeni, tad, visticamāk, viņi ielauzīsies mašīnā, lai pārbaudītu lietas apstākļus.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna un kompānija, kurā atrodies. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Piedalies lielākajās Rietumeiropas un Amerikas loterijās, izmantojot jauno, matemātiskajā statistikā balstīto stratēģiju – grupu spēli, sauktu par sindikātu, un esi gatavs jebkurām dabas kaprīzēm jau pēc nākošās izlozes. Reģistrējies pie licensēta loto brokera https://goo.gl/3OxSEu un jau šogad iegūsti laimestus, ar kuriem pietiks gan pirmajai iemaksai par labu auto, Ziemassvētku dāvanām tuviniekiem un kārtīgi izballēties ar draugiem Jaungada naktī.

Leave a Comment