Policijas darbinieki atver neapzīmētus maisus un atrod tajos ko ŠAUSMINOŠU

Tur bija lāču ķermeņu daļas, kas paredzētas nelegālai tirdzniecībai ārzemēs. Kopā visos maisos policija atrada 527 lāču pēdas, lāča galvu, žultspūšļus un trīs muskusbrieža dziedzerus.

2

Ķermeņa daļas noteikti bija paredzētas Ķīnas vai citu Āzijas valstu melnajam tirgum. Lāča pēdas Āzijā tiek uzskatītas par delikatesi un tās tiek izmantotas lāča ķepu zupas pagatavošanā; žultspūšļi un citi iekšējie orgāni tiek izmantoti tradicionālajā medicīnā.

3

Lāči visai bieži ir dzīvnieku tirdzniecības upuri; pēc dzīvnieku aizsardzības dienestu aplēsēm Vjetnamā vien šobrīd nelegālās lāču audzētavās tiek uzturēti 1 000 dzīvnieki, viņi tur vairākus gadus pavada šauros krātiņos, audzētāji lāčiem žultspūslī ievieto drenāžas caurulītes, pa kurām tiek iztecināta žults. Ņemot vērā augsto pieprasījumu pēc lāču ķermeņa daļām, daudzi Krievijas malumednieki ir gatavi riskēt, lai nopelnītu naudu.

Lasi vēl: Šo lāci gadiem ilgi nežēlīgi mocīja: tagad tev jāredz viņa pārmaiņas!

“Policija šobrīd noskaidro notikušā apstākļus, tiek aprēķināti valstij nodarītie zaudējumi, kā arī tiek apzināti visi nelegālās tirdzniecības biznesā iesaistītie,” skaidro Krievijas Iekšlietu ministrijas pārstāvji.

4

Diemžēl mēs nekad neuzzināsim, kas notika ar lāčiem, kuriem tika nogrieztas pēdas – dažkārt tos nogalina, lai iegūtu pēdas, citreiz lāčus atstāj izkropļotus. Cerams, ka šī informācija palīdzēs izprast problēmas būtību, kā arī to, kādēļ jāaizsargā savvaļas dzīvnieki.

Avots: topratedviral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aiva</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 godīgu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://bit.ly/2ejQV1h Paņem savu Džekpotu!

Leave a Comment