Šai sievietei piedzima dvīņi, tomēr traģēdija izjauca visu; tagad visa pasaule cenšas palīdzēt

…piedzīvoja insultu. Pēkšņi viņa nevarēja pakustināt ķermeņa kreiso pusi. Ārstiem nācās izoperēt daļu viņas galvaskausa, lai glābtu Fērlijas dzīvību pēc divām smadzeņu asiņošanām.

Insulta dēļ Fērlija palika daļēji paralizēta, bet vēl sliktāk ir tas, ka viņai bija tik smags amnēzijas gadījums, ka viņa pat neatcerējās, ka bijusi stāvoklī. Viņa atcerējās savu vīru, bet visas atmiņas par kāzām un grūtniecību bija izdzisušas.

SJP_ECH_011015chase_0126838JPGJPG

10 mēnešus vēlāk Fērlija vēl cīnās par savu veselību. Tagad viņa spēj pateikt pāris vārdus un spert pāris soļus, bet nespēj rokās turēt savus dēlus, jo nevar pakustināt vienu roku.

Viņas vīrs pastāstīja: „Mana sirds lūzt brīžos, kad man viņa tāda jāredz. Šarlotei aprūpe nepieciešama 24/7, un mēs nezinām, vai viņai kļūs labāk. Viņa tik ļoti gribēja kļūt par māti, un es vēlos viņai tajā palīdzēt.”

SJP_ECH_011015chase_0126839JPGJPG

Ģimenes draudzene Stefānija Hāgena uzsāka labdarības kampaņu, kas palīdzēs segt divu bērnu audzināšanas izmaksas un ļaus apmaksāt dārgo ārstēšanu, kas jāveic Fērlijai.

Hāgena pastāstīja: „Šarlote dievina savus bērnus un mēs vēlamies, lai viņa spētu vairāk līdzināties cilvēkam. Vēlamies, lai viņi atkal būtu normāla ģimene.”

Robs Fērlijs piemetināja: „Šarlote priecājās atrasties mājās. Viss sākās tagad. Mēs nezinām, kas notiks, bet ļoti vēlamies būt normāla ģimene.”

Avots: www.womansday.com

osta

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment