Par sivēnu izglābšanu no ugunsgrēka, saimniece ugunsdzēsējiem uztaisa pavisam nesmuku pateicību…

Fermas samniece Riversas kundze uztaisīja laikam bezgaumīgāko pateicības dāvanu ugunsdzēsējiem pasaulē, kas ir izpelnījusies visnotaļ lielu sabiedrības nosodījumu.

Vienā no aukstajām šī gada februāra naktīm, Reičelas Riversas fermā Miltonas pilsētā, Lielbritānijā, izcēlās uzgunsgrēks. Lielākajās briesmās atradās 18 sivēni un 2 cūku mātes, kuras ugunsdzēsēji izglāba, riskējot ar savām dzīvībām.

Tieši 6 mēnešus pēc ugunsgrēka, Riversas kundze nolēma vietējiem ugunsdzēsējiem, kas nodzēsa uguni, pasniegt pateicības dāvanu – cīsiņus no tiem pašiem izglābtajiem sivēniem.

Ugunsdzēsēji dāvanu pieņēma, ar humoru sakot, ka beidzot viņu darbs nes augļus, taču nosodījumu par bezgaumīgo dāvanu Riversas kundze saņēma no sabiedrības – cilvēki uzskata, ka pasniegt konkrēto sivēnu cīsiņus viņu glābējiem ir tikpat kā nenovērtēt ugunsdzēsēju darbu, kā arī fermas saimniecei tiek pārmests, ka viņa nav ļāvusi sivēniem izaugt pirms tos nokaut.

Riversas kundzei sabiedrības viedoklis ir visai vienaldzīgs – viņa norāda, ka tāda ir tā cūku dzīve fermā un piemetina, ka ferma nav dzīvnieku patversme vai svētnīca – viņa nodrošina sivēniem labāko dzīvi, kādu vien iespējams, taču tikai 6 mēnešu garumā.

Ugunsdzēsēji cīsiņus izcepa uz grila, un atzina, ka tie ir bijuši fantastiski garšīgi.

Lasi vēl: Cik ātri tu spēj pamanīt, kur šajā putnu barā noslēpies sivēns? To spēj tikai acīgākie!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment