Saimniece uzvārīja etiķi un ielēja šķidrumu aizsērējušā tualetes podā. Santehniķi bija pārsteigti!

 

Kanalizācijas cauruļu aizsērēšana ir bieži sastopama problēma, kas visvairāk ietekmē daudzdzīvokļu mājas, kur kanalizācijas un apkures sistēmas ir saglabājušās no padomju laikiem.

 

Mana vecmāmiņa dzīvo vienā no šādām mājām, konkrēti, “vecajā hruščovkā”, un šī problēma viņu ir īpaši nomocījusi.

 

Šausmīgā smaka, kanalizācijas caurules aizsprostojums un pat noplūdes – šīs problēmas bija īpaši nomocījušas manu vecmāmiņu, tāpēc viņa lielākoties dzīvoja savā vasarnīcā tālāk no pilsētas.

Lai mazinātu šo slogu, kad viņa bija prom, viņa iznomāja savu dzīvokli studentiem, kuri nebija pārāk pieprasīgi attiecībā uz komfortu un bija gatavi dzīvot par samērā nelielu naudas summu.

 

Vienreiz, kad mana vecmāmiņa atgriezās no vasarnīcas, viņa bija pārsteigta, ka vairs nav jūtama nepatīkamā kanalizācijas smaka tualetē.

 

Vēlāk viņa atklāja, ka viņas toreizējā īrniece bija izmantojusi līdzekļus, kas pieejami katrā mājoklī, lai novērstu smaku un attīrītu kanalizācijas caurules.

 

Saimniece uzvārīja etiķi un ielēja šķidrumu aizsērējušā tualetes podā. Santehniķi bija šokā!

 

Kanalizācijas cauruļu aizsērēšana ir izplatīta problēma, kas visbiežāk rodas daudzdzīvokļu mājās, kur notekūdeņu un apkures sistēmas ir saglabājušās kopš padomju laikiem. Vienā no šādām mājām, proti, “vecajā hruščovkā” dzīvo mana vecmāmiņa. Ak, kā viņa bija nomocījusies ar šo problēmu!

Šausmīgā smaka, kanalizācijas caurules aizdambēšanās un pat noplūdes – večiņa bija tik ļoti nogurusi no tā, ka lielākoties dzīvoja vasarnīcā, tālu no pilsētas. Prombūtnes laikā sieviete par nelielu naudu izīrēja savu dzīvokli studentiem, kuri nav pārāk kaprīzi ērtību ziņā.

Reiz, atgriežoties no vasarnīcas, vecmāmiņu pārsteidza tas, ka tualetē vairs nebija jūtama nepatīkamā kanalizācijas smaka. Kā vēlāk izrādījās, viņas toreizējā īrniece smakas likvidēšanai un cauruļu attīrīšanai bija izmantojusi līdzekļus, kas atrodami katrā mājoklī.

Kā attīrīt kanalizācijas caurules

Arī interesanti: Šis ir ļoti nopietns iemesls, lai pārstātu žāvēt drēbes istabā! Nedariet to!

Tev vajadzēs:

250 gramu pārtikas sodas

100 gramu destilēta baltā etiķa

2,5 litrus karsta ūdens

vecas lielas lupatas

 

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu Procedūras gaitu +FOTO

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment