Seksa laikā vīrs pazaudē laulību gredzenu. Neticami, kur un kā to atrada!

Es nesen zaudēju diezgan daudz liekā svara. Kad precējos biju paliels vīrietis un tagad, pēc svara zaudēšanas, mans laulību gredzens vairs tik labi nepieguļ manam pirkstam.

Iespējams, pateicoties manam jauniegūtajam, seksīgajam izskatam, sieva ar mani tajā dienā gribēja mīlēties. Man par pārsteigumu viņa ieteica: “Kā būtu ar anālo?”

Tas, protams, ir lielisks plāns. Lubrikants netika žēlots. Tad mēs sākām, lēni iesildīties, vispirms ar vienu pirkstu… tad otru… līdz beidzot rādītājpirksts, vidējais pirksts un zeltnesis bija reizē iekšā… lieliski!

Pēc tam, kad mana sieviete bija pietiekami “iesildīta” varējām visu darīt kā nākas. Bet brīdī, kad gribēju uzsist pa sievas dupsīti, kaut ko pamanīju. Kaut kā trūka.

“Mīļā, mans gredzens ir nokritis,” es teicu.

“Droši vien, ka ir uz gultas,” viņa atbildēja.

Nebija uz matrača.

“Varbūt uz grīdas?” viņa jautāja, nu, jau ar zināmu nervozitāti.

Uz zemes nav.

Tad pār mums nāca atklāsme.

Tā nu mani pirksti atkal devās iekšā, meklējumos..  Mana lielā mantība diemžēl bija aizstūmusi to tālāk, nekā es varu aizsniegt. Es vismaz 10 minūtes pavadīju esot sievas dibenā.

Visbeidzot mēs pārstājām meklēt. Viņa izdzēra 4 krūzes kafijas stundas laikā un devās uz tualeti ar gumijas cimdiem. No viesistabas es dzirdēju gandrīz vai eksplozīvas, šļakstošas skaņas, kam sekoja gandrīz nedzirdams “Ak, mans dievs…”

Pēc pusstundas ilgas tīrīšanas un beršanas viņa atdeva man gredzenu neveidojot ar mani acu kontaktu.

 

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment