Viņš seksuāli izmantoja meitu, pameitu, suni un vistas – neticēsi par soda mēru, ko viņam piesprieda!

 

Vīrietis atzinās policijai un tika atzīts par vainīgu. Šokētā māte teica, ka viņas bērni nekad neko sliktu nav izdarījuši. “Mani skaistie, nevainīgie bērni nekad mūžā nebūtu pelnījuši tik šausmīgu vardarbību, kas tiek veikta ar viņu galvām un sirdīm,” saka māte. 

Pēc tiesas vīrietim tika piespriests ieslodzījums uz 6 gadiem un 7 mēnešiem, tomēr viņam pēc tam tika piespriests pirmstermiņa atbrīvošanas periods – trīs arpus gadi. Tas nozīmē, ka vīrieti pēc aptuveni 3 gadiem vienkārši atbrīvotu no ieslodzījuma. 

The man committed penetrative sex acts with chickens (stock image)

“Jūs ļaunprātīgi izmantojāt un nodevāt visus briesmīgākajā iespējamajā veidā, skatoties uz to, ka esat tēvs bērniem, pret kuriem jūs veicāt savas anormālās seksuālās tieksmes,” saka tiesnesis Pols Maskats. “Jūs zināt, ka jums tagad par to ir jāmaksā.”

Tāpat tiesnesis pāridarījumus nosauca par “anormāliem, pretīgiem un satraucošiem”.

Most of the abuse was committed against his stepdaughter, between the age of nine and 11, while she slept (stock image) 

Vīrietim ir leigta iespēja tuvoties kādam no ģimenes locekļiem un viņš šobrīd iet cauri ārstēšanās procesam.

Tiesnesis saka, ka dažiem piespriestais sods varētu šķist pārāk mazs, bet lēmums ir ticis pieņemts, balstoties uz vīrieša atzīšanos, nožēlu  un milzīgo motivāciju ārstēties. “Noziedzniekiem vajadzētu pašiem nākt gaismā un atzīt savas kriminālās darbības,” saka tiesnesis.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ui džokondai</cite>

    Man mājās toi terjeriņš visas mīkstās spēļu mantiņas drāž pēc kārtas,gan lācīti,gan zaķīti,lelli un dzelteno cālīti.

    • <cite class="fn">Valija</cite>

      Publisko kastrāciju vajag ieviest vai nāves sodu ja nav cilvēka lai viņa vispār nav

      • <cite class="fn">Anonīms</cite>

        Tādas riebeklības nevajag nekur publicēt, lai citiem nepiemetas nelabums, skaidrs, ka tādam izvarotājam nedrīkst būt vairs dzīve šai pasaulē.

  • <cite class="fn">Lelde</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un paņem savu Džekpotu: http://ej.uz/8sdn

Leave a Comment