Šausmas! Ko šī sieviete netīšām iepilināja acu pilienu vietā? Sargi arī sevi un tuvākos!

Kāda sieviete uz laiku kļuva akla pēc tam, kad draudzene viņai netīšām acu pilnienu vietā padeva superlīmi.

Dīvainais negadījums notika kādā dienā, kad 28 gadus vecā Katrīna Gaidosa un viņas draudzene izmantoja lapu pūtēju, lai uzkoptu parka teritoriju, un Katrīnas acī iekļuva mazs gruzis. Viņa palūdza draudzenei, lai no viņas somiņas izņem un padod acu pilienus, bet draudzene aiz pārskatīšanās tā vietā padeva viņai superlīmi.

Katrīna to saprata tajā pašā brīdī, kad iespieda līmes pilienu acī, taču bija jau par vēlu. Viņa sajuta acī sāpīgi dedzinošu sajūta un saprata, ka kaut kas nogājis pagalam greizi.

“Līdzko es sajutu dedzināšanu, es aizvēru aci un kliedzu, zvanīju 911,” viņa saka. Mediķi sievietei paziņoja, ka vajadzēs operāciju un ka viņa var neatgriezeniski zaudēt redzi.

 

eye-glued-shut2

Katrīnai paveicās  – viņas acs tomēr tika glābta, kaut arī viņai nācās iziet cauri murgam, lai tas notiktu. Kaut arī viņas gadījums šķiet savāds, acu ārsti apgalvo, ka ik dienu atrodas cilvēki, kuri sajauc superlīmi ar acu pilieniem.

Dr. Pankajs Gupta dod šādu padomu: “Pirmais, kas cilvēkiem, kuru acīs nonākusi superlīme, jāatceras – neļauties panikai. Acu šūnas ar laiku atmirs un superlīme atlips. Vajadzētu pēc iespējas ātrāk vērsties pie ārsta, taču par redzes neatgriezenisku zaudējumu, visticamāk, nav jāuztraucas.”

Avots: odditycentral.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment