Šī ģimene atļāva pie sevis dzīvot jaunai meitenei; Viņi šo lēmumu beigās smagi nožēloja

Sāra un Veins
Sāra un Veins

 

“Es domāju, ka rīkojos pareizi, aicinot meiteni palikt pie mums. Man nebija ne jausmas, ka viņas abas varētu saiet kopā”, stāsta Veins. “Mana sieva pameta ģimeni, lai būtu kopā ar meiteni, kas tikpat labi varētu būt mūsu meita. Mēs visi esam šokā par viņas rīcību. Bērni ir pilnīgi satriekti. Visu šo gadu laikā man neienāca ne prātā, ka viņai patīk sievietes.”

Veins stāsta, ka viņa šķita ļoti patīkams cilvēks, un jau tā lielajā ģimenē nebija problēmu uzņemt vēl vienu cilvēku. Tamsina ātri vien sadraudzējās ar jaunāko meitu Hloju un bija viņai kā vecākā māsa. Lūsija jau bija sākusi dzīvot atsevišķi, un jaunākajiem bērniem patika Tamsinas klātbūtne.

Viņa piedalījās arī ģimenes pasākumos, un jau pēc divām nedēļām izskatījās, ka Tamsina negrasās meklēt citu dzīvesvietu. Viņa kopā ar Sāru pat sāka dzert.

Veins stāsta, ka Sāra pati sāka uzvesties kā pusaudze nevis kā mamma un vecmāmiņa. “Es pamanīju, ka viņa ir atsākusi smēķēt. Viņa to noliedza, bet to varēja sajust. Es biju apjucis un nezināju, ko domāt, tāpēc vienkārši pats pieskatīju bērnus un ļāvu viņai rīkoties pēc saviem ieskatiem.”

Tad kādu rītu viņš pamodās bez sievas pie sāniem. Sāra gulēja pie Tamsinas, uz dīvāna, un izskatījās, ka viņas ir atslēgušās pēc pamatīgas dzeršanas. Kopš tā laika kļuva tikai sliktāk. Sāra un Veins turpināja strīdēties un Sāra pavadīja arvien vairāk nakšu kopā ar Tamsinu, kā arī lietoja alkoholu. Veins uzskata, ka viņas rīcība bija vienkārši stulba un bērnišķīga.

“Man neienāca prātā, ka viņai varētu būt kādas jūtas pret šo meiteni. Man likās, ka arī viņa gribēja tikai palīdzēt, jo mums pašiem ir meitas. Tomēr viņas abas kļuva arvien tuvākas un mēs pamazām atsvešinājāmies.”

Kopš Tamsinas ierašanās bija pagājis tikai mēnesis, kad Veins izdzirdēja dēlu Luisu strīdamies ar māti. Kad viņš aizgāja paskatīties, kas notiek, Luiss raudāja un teica, ka mamma viņu vairs nemīl un iet prom. “Es domāju, ka tas ir joks,” atceras Viens. “Es pat sāku smieties, un tad paskatījos uz Sāru, lai viņa pateiktu, ka tā nav taisnība, bet viņa tikai papurināja galvu un teica, ka ies prom. Viņa piecēlās, uzgāja augšā pa kāpnēm un sāka kravāt mantas. Es skrēju viņai pakaļ un lūdzos, lai pastāsta, kas notiek.”

Sāra nelikās ne zinis un izgāja pa durvīm. Kad Veins jautāja, ko darīt ar Tamsinu, Sāra atbildēja, ka viņai vieta jau ir sarunāta. Pat īrniece visu zināja pirms Veina, taču viņam neienāca prātā, kas patiesībā notika.

Nākamajās dienās Veins uzzināja, ka Sāra ir pārvākusies pie draudzenes, taču atteicās vīru satikt vai pat runāt ar viņu.

Sāra un Veins pusaudžu vecumā
Sāra un Veins pusaudžu vecumā

Pēc tam Veins saņēma telefona zvanu no Lūsijas, kura pateica, lai viņš paskatās Facebook profilā. Sāra bija nomainījusi savu attiecību statusu, norādot, ka ir attiecībās ar Tamsinu.

“Es biju šokā un neticēju savām acīm. Domāju, ka tas ir kāds joks. Kā gan viņa varētu būt attiecībās ar meiteni, kas ir jaunāka par mūsu meitu? Man likās, ka viņa mani kaitina.”

Pēc tam viņš pārbaudīja sievas elektroniskās vēstules un saprata, ka viņa ar Tamsinu patiešām ir kopā.

“Es biju kopā ar Sāru jau no 14 gadu vecuma, un man nebija ne jausmas, ka viņai patīk sievietes. Es biju nikns pats uz sevi, jo to nebiju pamanījis.”

Nākamajā dienā Luiss pārnāca mājās no skolas un sūdzējās, ka citi bērni par viņu smejas tieši mātes Facebook statusa dēļ. Veinam bija žēl bērnu, jo viņi zināja, ka nu jau visi par to runā.

Nākamo nedēļu laikā Veins mocīja sevi, skatoties Sāras bildes Facebook lapā, kur viņa bija redzama skūpstāmies ar Tamsinu. Tad viņas paziņoja par saderināšanos, lai gan Veins un Sāra joprojām bija precējušies.

Facebook profilos bija publicētas arī bildes, kur viņas izrādīja saderināšanās gredzenus. Tad Hloja aizrakstīja mātei, lai atgādinātu, ka viņa joprojām ir precējusies, taču Sāra vienkārši pārtrauca Facebook draudzību ar viņu.

Tagad ir pagājis vairāk kā gads, un ģimene joprojām nav spējusi visu nokārtot. Veins vienkārši cenšas būt labs tēvs saviem bērniem, un viņi vairs nevēlas redzēt Sāru.

Pati Sāra stāsta, ka viņa sagāja kopā ar Tamsinu tikai pēc tam, kad pameta vīru: “Tamsina pie mums atnāca pēc tam, kad sastrīdējās ar mammu. Mēs nekļuvām par pāri ātrāk kā vairākas nedēļas pēc manas aiziešanas. Es ievācos pie draudzenes un nekas netika publicēts Facebook pirms mēs oficiāli nebijām kopā.”

Tamsina gan šo visu nekomentēja.

Toties Veins nožēlo, ka palīdzēja meitenei, un vēlas, kaut nekad nebūtu viņu ielaidis pa durvīm.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Maaris</cite>

    “Veins nožēlo, ka palīdzēja meitenei, un vēlas, kaut nekad nebūtu viņu ielaidis pa durvīm.”

    Un būtu turpinājis būs pats gairlaicīgākais vīrs ever… Ne jau kāds cits izjauc laulības, bet paši iesaistītie.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Kad izdomāji šito stāsu, varēji vismaz pasekot līdzi tam, cik gadi katram bērnam! Kā 12 gadīga meitene var jau dzemdēt un dzīvot atsevišķi? Kā pirmajam bērnam var būt 14 gadi, ja laulība ilga 14 gadus un 16 gados piedzima pirmais bērns? Debīls safabricējums!

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      pirmā bērna vecums nemaz nav pieminēts,un kur tu redzi ka 12gadīgs bērns dzemdē?

Leave a Comment