ŠOKS: Siāmas dvīnes- katrai savas smadzenes, bet viens mīļākais

Ganga un Jamuna Mondal ir māsas, kādas tu nekad iepriekš nebūsi redzējis. Viņas dzīvo Indijā, bet, kas ir neparasts, ir tas, ka viņām ir viens vēders, katrai savas smadzenes, 4 rokas un 3 kājas. Un nu viņas ir nosvinējušas savu 45. dzimšanas dienu. Abas māsas strādā ceļojošajā cirkā, kur viņas ir zināmas kā “Zirnekļu māsas” (“The Spider Sisters”).

Kad lielākā daļa māsu cīnās par drēbēm, uzmanību, televizora pulti un citām lietām, šīm māsām ir jādala viss. Viņas ir patiešām, kas neredzēts un ir pārsteidzoši, ka viņas ir nodzīvojušas tik ilgus gadus un ir pilnīgi veselas.

Viņu ikdienas gaitas ir sarežģītas, jo viņas nevar pastaigāt tikai uz kājām, bet viņām ir jāizmanto arī rokas. Sandales tiek uzvilktas ne tikai uz pēdām, bet arī uz visām četrām plaukstām. Domu par attiecībām viņas jau sen bija atmetušas, pieņemot to, ka viņām būs jādzīvo tikai savā sabiedrībā visa mūža garumā.

Tā bija līdz brīdim, kad māsas satika Jasimuddin Ahmad, kurš uzreiz esot sajutis ciešu saiti ar māsām. Viņu attiecības neredz nekādas fiziskās nepilnības un Ahmads cenšas sniegt māsām mīlestību un rūpes, cik vien daudz ir iespējams. Viņš nav bagāts un nespēj viņām palīdzēt finansiāli, bet viņš dod māsām sevi visu, solot tām nebeidzamu mīlestību.

Avots: sooziq.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment