Šis vīrietis uzzina, ka viņa stāvoklī esošā jaunlaulātā patiesībā ir vīrietis, kurš viņam nodara ko briesmīgu

Ap to pašu laiku kāds cits vīrietis ziņoja policijai par sievieti vārdā Miao Ksiaomina, ar kuru viņš, tāpat kā Vangs, bija iepazinies internetā. Šī “sieviete” paspēja no viņa izkrāpt 31 000 juaņu un pazuda. Policijai izdevās sazināties ar Miao un sarunāt tikšanos kādā interneta kafejnīcā. Viņi plānoja arestēt kādu izskatīgu sievieti, taču sastapa vīrieti, kura ID kartē bija vārds Miao Songato.

male-bride2

Tikai pēc tālākas izmeklēšanas Songato dzīvesvietā, viss sāka kļūt skaidrs. Policija tur atrada svārkus, parūkas, augstpapēžu kurpes, kosmētiku, kā arī sieviešu apakšveļu. Intervijā ar žurnālistiem Miao pastāstīja, ka viņam vienmēr esot patikušas sieviešu drēbes un aksesuāri, un viņš nebija pārliecināts, vai viņam labāk patīk būt vīrietim vai sievietei. Par vienu gan viņš bija pārliecināts – par to, ka viņam patīk nauda.

male-bride3

27 gadus vecais vīrietis bija apkrāpis 11 puišus, piesavinoties tūkstošiem juaņu, turklāt viena gada laikā.

Viņa pārliecināšanas spējas daudziem interneta lietotājiem šķiet diezgan iespaidīgas. Protams, daudzi vīrieši internetā uzdodas par sievietēm, taču pārliecināt vīrieti precēties it kā grūtniecības dēļ ir kas īpašs. Tiesa, daudziem varētu rasties jautājums, kāda bija viņu mīlas dzīve.

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment