Šī “ģimene” spārdija savu 13 gadīgo radinieci, lai izraisītu spontānu abortu; Tagad beidzot “ģimene”par to tiek sodīta

Kajaldu apvaino viņa 13 gadus vecās māsas izvarošanā 2012. gada augustā, kā rezultātā iestājās grūtniecība.

Pusaudze un viņas jaunākā māsa tika aizsūtīta pie tantes Šeronas Džounsas pēc tam, kad nomira meiteņu vecmāmiņa.

Upuris un vēl viņas divi ģimenes locekļi ievācās Sesilas Makdonaldas dzīvoklī, kurā mitinājās arī Lonels Makdonalds un Kajalds.

Pusaudze liecināja tiesā, ka viņa bija teikusi Sesilai Makdonaldai un Džounsam par to, ka Kajalds ir seksuāli izmantojis gan viņu, gan Sesilas trīs jaunākos bērnus.

Sesila Makdonalda ar zvērestu apliecinātā rakstveida liecībā atzinās, ka “kļuva ļoti nervoza” un ļoti satraucās, ka viņai varētut tikt atņemti bērni, ja kāds uzzinās, ka pusaudze ir stāvoklī un to, ka Kajalds dzīvo ar viņu.

No sākuma meitenei tika teikts, lai viņa lietojot kontracepcijas un kanēļa tabletes, lai pacenstos panākt grūtniecības apstāšanos jeb spontāno abortu.

Kad tas nenostrādāja, viņi turēja meiteni un uz riņķi pa vienam spēra pa viņas grūsno vēderu.

Uzbrukuma laikā Sesila Makdonalda kliedza virsū meitenei: “Maita, man tevis dēļ neatņems manus  bērnus!”

“Meitene gulēja uz grīdas. Viņai lika nekustēties, kamēr visi viņu spārdīja,” norādīja prokurore Reičela Barisa, “Tas bija necilvēcīgi!”

Bērns piedzima nedzīvs, viņu pēcāk ielika spainī un ģimene centās sadedzināt bērna mirstīgās atliekas grilā. Kad viņiem neizdevās izdarīt sevis plānoto kā nākas, Džouns iedeva viņai 25 dolārus, lai tiktu vaļā no bērna mirstīgajām atliekām. Viņa ielika bērna mirstīgās atliekas maisā un noslēpa tās nezināmā vietā.

Lasi arī: Policija pie pamatīgi iereibušiem vecākiem antisanitāros apstākļos atrod trīs mazus bērnus

Advokāti ziņoja, ka šis uzbrucēju trio iepriekš nekad nebija sodīti – šis briesmīgais noziegums ir bijis pirmais. Viņi apgalvo, ka apsūdzētie cietumā devušies uz Bībeles studijām un nodarbībām, tādēļ viņiem būtu jāpiešķir apžēlošanās.

Taču Barisa argumentēja, ka apsūdzētie neslēpa savus ļaunos nodarījumus.

“Liela daļa cilvēku izturas pret svešiniekiem daudz labāk, bet šeit viņi nespēja izturēties pienācīgi pret cilvēkiem, kurus solīja mīlēt.”

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment