Šī smaidīgā, četrarpus mēnešus vecā meitenīte ir jaunākais Egyptair aviokatastrofas upuris

Bērniem vajadzēja izbaudīt pirmās brīvdienas jūras krastā, ģimenes atpūtai tika rezervēta viesnīca Šarmelšeihā, Sarkanās jūras piekrastē.

Bērnu gādīgais un mīlošais tēvs, Faikals Betiče, bērniem un sievai sarūpēja atpūtu Ēģiptē.

“Faikals un viņa ģimene devās divu nedēļu atpūtā uz Ēģipti,” pastāsta viņa satriektā māsa Asija.

Betiče ir cienījams augļu un dārzeņu tirgotājs, kurš vasaras sākumā vēlējās atpūsties ģimenes lokā, pirms sākas gada rosīgākais darba periods. Ģimene nebija devusies kopīgās brīvdienās jau trīs gadus.

“Faikals pēdējā laikā smagi strādāja, tādēļ vēlējās atpūsties kopā ar jauno ģimeni,” Asija piemetina.

“Viņš strādāja Anžē pilsētas (Francija) tirgū, pārdodot augļus un dārzeņus. Viņiem bija divi brīnišķīgi bērni. Mohameds bija tikai divarpus gadus vecs un Joanna bija vēl pavisam maziņa. Mēs visi novēlējām viņiem labu ceļavēju, atvadoties lidostā.”

Kāds ģimenes paziņa ziņās ieraudzīja traģiskos jaunumus un nekavējoties par to paziņoja Faikala piederīgajiem.

Vīrieša vecāki ir satriekti, jo zaudējuši savu mīļoto dēlu. Vakar notikuma satriektie cilvēki nāca izteikt līdzjūtību Betičes vecākiem.

Faikals (38) un Noa (28) apprecējās pirms trīsarpus gadiem, viņi iepazinās Konstantīnē, Alžīrijas pilsētā, no kuras Faikala vecāki emigrēja uz Franciju.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Līga</cite>

    Un kāpēc tas bij šeit jāatspoguļo????? Meklējam negatīvo…negatīvo, negatīvo,…biedējošo, šausminošo, nomācošo…! Tā vieglāk palicējiem? …Liek aizdomāties? Kas nedomā…tāpat neaizdomāsies…
    Vai ir arī kādas jaukas ziņas? Par mīlestību, žēlsirdību,skaisto, mūžīgo….? Vai ir????

Leave a Comment