Šim zēnam galvā ir milzīga plaisa, kas kļūst arvien lielāka – vecāki izmisīgi lūdz palīdzību

Šokējošā kārtā, caurums bērna galvā turpināja kļūt dziļāks un platāks, un tagad jau tas stiepjas no zēna pieres līdz galvaskausa pamatnei galvas aizmugurē. Ārsti apgalvoja mātei Srejai, ka nespēj neko lietas labā darīt, taču Featras vecmāmiņa, 67 gadus vecā Torna Honga, ir apņēmusies atrast risinājumu.

Katru nedēļas nogali viņa ved Feaktru uz Angkora Vata templi Kambodžā, lai lūgtu ziedojumus mazdēlam, dienā savācot apmēram sešus eiro.

Torna stāsta: “Kad viņa bija grūtniecības trešajā mēnesī, mana meita pārbaudīja, vai kaut kas nav nepareizi, un viss bija kārtībā. Bet septītajā mēnesī ārsti teica, ka ir nopietna problēma, taču ir par vēlu kaut ko darīt. Feaktra piedzima ar plaisu galvā, kas kļūst arvien lielāka ik dienu. Es varu ielikt iekšā savu roku, tā ir ļoti liela.

Feaktras tēvs aizgāja, pirms zēns piedzima, tādēļ par viņu rūpējos tikai es un mana meita. Ārsti nezina, kas to ir izraisījis, un viņi teica, ka neko nevar darīt. Līdz piecu gadu vecumam šķita, ka viņa galvā ir ūdens, tā piepampa un auga arvien lielāka.”

Lasi vēl: “Maskas zēns”: šis bērns piedzimis ar divām sejām – māte ir izmisumā

Vietējās labdarības organizācijas Feaktram par brīvu dod medikamentus, taču tie paredzēti lēkmju novēršanai, un tiem nav nekādas ietekmes uz lielo plaisu viņa galvā.

Torna piebilst: “Bērnu slimnīca dod mums medikamentus, bet tie tikai palīdz Feaktram justies labāk. Mēs katru dienu lūdzamies, kaut pasaulē būtu kāds, kurš zina, ko darīt.”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment