Šis 80 gadu vecais vīrs visu mūžu pavadījis zem ūdens – tas viņu neticami pārvērtis

55eb758acd6530372d480f1f2433eac0-600x

80 gadus vecais Rohani visu mūžu ir dzīvojis ūdenī, taču tas viņu nav novārdzinājis, gluži pretēji – viņš  ir kļuvis par īstu spēkavīru.

Rohani miesasbūve ir kā svarcēlājam, un pēc pirmā acu uzmetiena viņš izskatās divreiz jaunāks nekā patiesībā. Viņš ir viens no Malaizijas Bajau jeb Badžo tautas pārstāvjiem, kurus dēvē arī par okeāna ļaudīm. Viņi pārtiek no tā, ko iegūst okeānā, un spēj ienirt pietiekoši dziļi, lai atrastu un ievāktu dažādu veidu pārtiku. Viņu saknes ir meklējamas Filipīnās un Indonēzijas arhipelāgā.

Lasi vēl: Šokējoši: šis vīrs brīvi runā 56 valodās: lūk, kā viņš iemācījās runāt latviski

Rohani ir nirējs, un viņš devās savās pirmajās medībās jau piecu gadu vecumā – savās mājās netālu no Sulavesi salas Indonēzijā. Tēvs viņam iemācīja, ka nedrīkst baidīties, ieraugot lielas zivis, un ka viņš ar tām kādu dienu saskarsies. Tāpēc viņa bailes no lielām zivīm ātri pagaisa.

Un tas ļāva viņa dzīvei izvērsties par īsti brīnumainu varoņdarbu.

Lai uzzinātu vairāk par šī unikālā vīra mūžu un apskatītu vēl FOTO, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment