Šis tēvs izpelnījies visa interneta nosodījumu, ļaujot savai meitai darīt ŠO

tevs nosodīts par meitas medijumu 2

Šis tēvs ir izpelnījies visa interneta nosodījumu, ļaujot savai meitai nomedīt briedi un pēc tam nokosties no tā sirds. Pats tēvs ir lepns par attēlā iemūžināto pirmo meitas veiksmīgo medījumu. Džonijs ar to lielījās Jaunzēlandes mednieču Facebook lapā.

Skatieties, mana mazā, rozā nindzjas princese ar savu pirmo nomedīto briedi-jauno briedi. Medījums gūts ar šāvienu no krūmiem drauga īpašuma.

Pēc šī attēla un teksta, straujos tempos viņš saņēmis daudzu cilvēku nosodījumu, citi viņu nosaukuši pat par nenormālu un psihopātu. Pēc daudzajiem nosodījuma pilnajiem komentāriem, Džonijs rakstījis: “Šī ir tikai pirmā reize, kad viņa ir nošāvusi briedi. Hloja jau no 8 mēnešu vecuma ir man līdzās, kad dodos medībās. Viņai tas patīk. Lielā staigāšana viņai sagādāja grūtībās, bet mēs pārnakšņojām tur un nākamajā dienā gandrīz visu laiku medījām.”

Vislielāko sašutumu ir izraisījis tas, ka 8 gadus vecam bērnam tiek dots ierocis un pēc nomedīšanas izgriezta dzīvnieka sirds, kurā viņa iekodās. Lai cik ļoti internetam tas nepatiktu, bet pati Hloja ir teiktu, ka viņai patīk doties medībās kopā ar savu tēvu un onkuli, turklāt viņai garšojot nomedītā gaļa.

Pēc šī incidenta diemžēl vai par laimi NZ Woman Hunters ( Jaunzēlandes mednieču) Facebook lapa ir izdzēsta, lai nekas šāds vairs neatkārtotos.

Ko tu par šo visu domā? Vai kārtējo reizi no mušas uzpūsts zilonis, vai tomēr cilvēku nosodījums ir pamatots?

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    viss normāli–no seniem laikiem šāda tradīcija joprojām ir spēkā—-normāls tēvs ,bet internet ņaudētāji ir un paliek ņerkstētāji..

Leave a Comment