Skaistā Dita Lūriņa atklājusi ar kādu taktiku viņu savulaik savaldzināja Mārtiņš Egliens

Dita Lūriņa un Mārtiņš Eglains ir īsts Latvijas ”’zelta pāris” – abi ir attiecībās jau kopš studiju gadiem un regulāri parādās dažādu žurnālu virsrakstos, kā arī neatņamam Latvijas šovbiznesa sastāvdaļa. 

Tagad  kanāla “360TV” raidījumā “Pasaki to skaļi” Dita ir atzinusies kādu taktiku izmantoja Mārtiņš, lai savulaik viņu savaldzinātu un iekarotu. Raidījuma vadītājs Lauris Reiniks uzdeva jautājumu – kurš tad īsti kuru noskatīja!

Lasi arī: VIDEO: Tautieši, atgriežoties atpakaļ Latvijā, atklāj, kā patiesībā šeit jūtas un kāpēc ir nepatīkami pārsteigti!

Dita uz šo jautājumu, smejoties, atbildēja, ka Mārtiņš viņu esot lencis pusgadu, jo, izrādās, sākotnēji viņai topošais vīrs nemaz neesot paticis un simpatizējis. Taču Mārtiņš esot izmantojis visai viltīgu startēģiju, kas galu galā spējusi mainīt Ditas domas.

Nu tādu, ka ļoti, ļoti, ļoti pievērst uzmanību un pēc tam nepievērš. Baigi strādā!”

Tāpat raidījuma vadītājs paspēja painteresēsies, kāds tad ir viņu abu ilgstošo un noturīgo attiecību noslēpums – kas tieši Mārtiņu un Ditu tik ilgi noturējis vienu pie otra kopā?

Lasi arī: Bedzot par savu pēdējo uzvaru un iegūto naudu runā arī pats M. Briedis

Uz to aktrise jokodama teica –  iespējams, tas ir slinkums kaut ko mainīt. Taču uzreiz pēc tam piebilda, ka visi pāri, kuri ir attiecībās ļoti ilgu laiku, piekritīs, ka uz šo jautājumu  vienu vienīgu atbildi rast ir ļoti grūti.

 

Video gan tas viss izskatās vēl labāk, tāpēc iesakām noskatīties VIDEO sižetu!

 

Škir otru lapu, lai skatītos VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment