Slikts joks? Pasmejies tā pat!

Vai tu biežāk izvēlies skatīties trillerus un drāmas, nevis komēdijas? Pamēģini pamainīt savus filmu skatīšanās ieradumus, jo tas var pagarināt tavu dzīvi. Cilvēki daudz vieglāk rod kopīgu sakni, smejoties un jokojot, nevis raudot pie vienas un tās pašas filmas. Bet tas nav tikai vienīgais ieguvums no smiekliem!

Tev būs vieglāk elpot

90% no smieklu laika, ir dziļa izelpa. Kad tu izelpo, tad tava sirdsdarbība palēninās, nokrītas asinsspiediens un tu pats kļūsti mierīgāks. Tu vari sajusties arī atvieglots un atslābt laikā, kad tu smejies.

Tev būs vieglāk saprasties ar cilvēkiem

Partneri, kuri viens otram stāsta jokus un kopā smejas, viņiem ir daudz spēcīgāka un mierīgāka laulības dzīve. To nav grūti panākt, ja pat tev šķiet, ka tev nav humora izjūtas. Jo katru strīdu vai asāku diskusiju tu vari nobeigt ar frāzi tādu kā “putras dancis”, “teļa taukums”, “govs puse”. Tas drīzāk izsauks smīnu nevis aizvainojumu, kas samazinās jūsu spriedzi.

Tu būsi veselīgāks

Smiešanās, nenoliedzami, samazina stresu, kurš ir liels mūsu laiku veselības drauds. Un, ja tu esi cilvēks, kurš smejas aptuveni 10-25 reizes dienā, tad tava saslimstība ar nopietnām slimībām ievērojami samazinās. Tev nav nepieciešams neviens asprātis, lai pasmietos, pietiek vien ar to, ka tu noskaties kādu smieklīgu video.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Drīz jau atkal kārtējā Valentīndiena. Vai tev ir sava Otrā Pusīte? Tāda, kādu gribi, nevis, kāda gadījās?
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

Leave a Comment