Suns spēlējās ar šķietami nekaitīgu rotaļlietu. Tagad viņš cīnās par savu dzīvību!

Tā izskatās pēc parastas gumijas bumbiņas, kas speciāli domāta suņiem. Bet izrādījās, ka tā sēj nest ļoti nepatīkamus mirkļus gan sunim, gan saimniekam. Bumbiņa tika pārkosta, kā tas mēdz gadīties ar šāda tipa rotaļlietām un tā piesūcās suņa mēlei, atstājot ievērojamus bojājumus tai.

maximus2

Saimniece raksta sociālajos tīklos:

“Mans lieliskais ģimenes mīlulis, Maksimuss, cīnās par savu dzīvību. Viņa rotaļu bumbiņa piesūcās mēlei, radot iespaidīgus audu bojājumus, kā to var redzēt. Es ceru uz jūs atbalstu un laba vēlējumiem, kurus sūtīsiet mana suņuka virzienā. Ja jums pašiem ir šāda bumbiņa, tad neminstinoties- metiet to prom!

Veterinārārsts cer, ka audi nebūs tik ļoti bojāti, ka būs jāamputē visa mēle. Rēķins jau ir sasniedzis 3700 $, bet tas tikai augs.

Lūdzu, sūtiet savas lūgšanas mūsu virzienā!”

Pārsteidzošā kārtā, Maksimuss nav pirmais suns, kurš piedzīvo šāda veida nepatīkamo incidentu. 2008, gadā kādam sunim nācās amputēt visu mēli. Saimnieks bija pieprasījis šīs mantas ražošanas pārtraukšanu vai vismaz brīdināšanu par iespējamajām sekām.

maximus3

Produkta ražošana tika atcelta pēc vēl pāris incidentiem, bet vēl joprojām ir pieejami citu firmu līdzīgi produkti.

Saprotams, ka kaut kā ir jāizklaidē savs četrkājainais draugs, ja uz ilgāku laika posmu dodies prom no mājam, bet, kādu rotaļlietu iegādāties, ir jādomā tik pat ļoti rūpīgi, it kā to pirktu bērnam, lai tā ir pilnīgi droša.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment