Tevi pieķēra krāpšanā? Lūk, ko darīt iesaka eksperti!

Uzņemies vainu

Par krāpšanu vainīgs esi tikai un vienīgi tu. Nevaino savu partneri – tavas kļūdainās izvēles nav atkarīgas no otrās pusītes darbībām. Ja tu attiecībās jūties nelaimīgs, tad pirms citas sievietes meklējumiem tev ir jāatbrīvojas no visām iepriekšējām saistībām.

Sniedz paskaidrojumu

Lai nu kādas būtu tavas attiecības ar otro pusīti, viņai tu esi paskaidrojumu parādā. Atzīsties krāpšanā un pastāsti, kādēļ tā darīji. Tālāk noteikti sekos viņas jautājumi – atbildi uz visiem un atbildi godīgi.

Ļauj viņai izpaust savas emocijas – to būs jūra. Ja viņa liek tev pazust no viņas acīm uz kādu laiku – dari tā, ļauj viņai apkopot savas domas un nomierināties.

Izlem, vai vēlies turpināt attiecības

Ja nesaskati nākotni ar savu otro pusīti, tad nemoki ne sevi, ne viņu – saņemies un atklāj savas patiesās jūtas. Pārtrauc attiecības. Neviens nav pelnījis, ka viņu vazā aiz deguna un dara pāri (šajā gadījumā krāpj) tikai tāpēc, ka otram patiesībā nav mīlestības pret viņu.

Ja tomēr mīli savu otro pusīti un redzi kopīgu nākotni, tad tev ir iekšēji jāsaprot, kāpēc ļāvies neuzticībai. Tev priekšā būs garš ceļš ejams – atgūt uzticību nav viegli (ja otra pusīte tev dos iespēju laboties).

Lasi vēl: Vai izmēram ir nozīme? Sievietes saka – jā; Lūk, ko saka speciālisti!

Ja tomēr kaut kur dziļi sirdī jūti, ka nespēj izlemt starp abām sievietēm vai arī saproti, ka tā pa īstam nemīli ne vienu, ne otru, tad izdari pakalpojumu gan sev, gan viņām un pārtrauc attiecības ar abām. Tev kādu laiku nepieciešams pavadīt vienam, lai tu atrastu gan sevi, gan izzinātu, ko meklē attiecībās.

Izdzēs visu

Ja mīli savu otro pusīti un esi nolēmis cīnīties par uzticības atgūšanu, tad izdzēs pilnīgi visu no savas dzīves, kas saistās ar mīļāko – izdzēs visas īsziņas, zvanus, attēlus, video, telefona numuru. Pārtrauc draudzību sociālajos tīklos, nobloķē viņas telefona numuru un sociālo tīklu profilus.

Izmet vai atdod visas viņas mantas, kas ir pie tevis (tai skaitā dāvanas), un paņem vai aizmirsti par visām tavām mantām, kas ir pie viņas (tai skaitā dāvanas). Parādi savai otrajai pusītei, ka esi mīļāko pilnībā izdzēsis no savas dzīves.

Neiesaisti bērnus

Ja jums ir bērni, tad neiesaistiet viņus – tam ir jāpaliek tikai starp jums. Bērni emocionāli nevar uzņemt tādu slodzi – viņu reakcijas var būt neprognozējamas.

Necenties visu atgūt kā iepriekš

Tāpat kā iepriekš nekad nesanāks. Būt kā iepriekš nozīmē, ka tas novedīs pie tieši tā paša. Ar darbiem, nevis tikai vārdiem parādi, ka viss būs citādi, ka viss būs labāk. Ja nepieciešams, apmaksā pāru vizītes pie psihologa.

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment