Trīs dienas nedēļā, kurās labāk nemazgāt matus


Piektdienās matu mazgāšana ir bīstama, jo tā nes neveiksmi mīlestībā. Ar pēdējo darba nedēļas dienu tev jābūt tikpat uzmanīgam kā ar pirmo. Ir svarīgi piektdienu noslēgt uz pozitīvas nots.

 

Vislabāk laiku veltīt spa procedūrām, masāžām vai meditācijai sveču gaismā. Tas pozitīvi ietekmēs enerģiju un palīdzēs atjaunot iekšējo līdzsvaru.

Matu mazgāšana svētdienās ir stingri aizliegta. Ticējumi vēsta, ka šajā dienā no vannas procedūrām labāk atteikties vispār. c

Pretējā gadījumā jūs varat “nomazgāt” no sevis veiksmi un finansiālo labklājību. Svētdienu veltiet atpūtai un sevis atjaunošanai pirms darba dienām.

Labvēlīgās dienas matu mazgāšanai

Mēs tikām skaidrībā, kāpēc nevar mazgāt matus pirmdienās, piektdienās un svētdienās. Citās dienās šīs procedūras nav aizliegtas, gluži otrādi, pat tiek ieteiktas.

Matu mazgāšana otrdien ir lielas veiksmes atslēga. Otrdiena ir ideāla jaunu darījumu uzsākšanai, lēmumu pieņemšanai. Šī ir koncentrēšanās un iesaistīšanās diena. Ja matus izmazgāsi no rīta, visa diena būs veiksmīga un produktīva.

Nedēļas vidus ir piemērots laiks matu kopšanai. Šajā dienā vannas procedūras pozitīvi ietekmēs sniegumu.

 

Un, ja tu izmanto augu ekstraktus un dabīgās eļļas, tas tevi tonizēs un vienlaikus stiprinās matus visā to garumā.


Ja trešdien matu mazgāšanai neatliek laika, droši pārcel procedūru uz ceturtdienu. Ja izmazgāsi matus pirms pirmajiem saules stariem, tu piesaistīsi panākumus. Ceturtdiena ir prāta un racionalitātes diena.

 

Un strādāt ar skaidru galvu gan tiešā, gan pārnestā nozīmē ir daudz vieglāk. Un, lai mīlestība ielauztos tavā dzīvē, ceturtdien tuvāk saulrietam izskalo matus ar kumelīšu uzlējumu.

Sestdiena ir atpūtas un pašaprūpes diena. Ādas kopšanas procedūras šajā dienā palīdzēs atbrīvoties no ikdienā uzkrātā noguruma. Pēc matu mazgāšanas šajā dienā tev būs vieglāk sazināties ar citiem cilvēkiem.

Lasi vēl: Plastmasas pudele atgriezīs baltumu tualetes podam: poļu istabenes triks

Tas pasargās tevi no strīdiem un pārpratumiem. Tautas līdzekļu piekritēji iesaka sestdien matus izskalot ar piparmētru. Šis augs palīdzēs piesaistīt mājai naudas bagātību.

Mēs ceram, ka esam kliedējuši tavas šaubas par to, kad labāk mazgāt matus. Sekojiet šīm zīmēm, tu savā dzīvē piesaistīsi labklājību, mīlestību un pilnību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment