Tu neticēsi, ko Rūperts Grints no “Harija Potera” dara ar savu sapelnīto bagātību!

rupert-grint

Tagad es busiņā vienmēr turu pietiekami daudz krājumu. Tajā iekšā ir laba saldējuma mašīna, no kuras var iespiest saldējumu pa tiešo vafelē, un sulas saldējumus es pērku vairumtirdzniecībā – tāpēc man to nekad netrūkst. Pats savus gatavotos saldējumus pārdot es nevaru, tam man vajadzētu licenci. 

Es pārsvarā cenšos izvairīties no jūlija un augusta, bet citos mēnešos es braukāju apkārt pa vietējām pilsētiņām, un skatos, vai tuvumā nav bērnu, kuri varētu vēlēties saldējumu. Ja ir, es piebraucu klāt, un dodu viņiem tos par brīvu. Viņi man jautā: “”Vai tu neesi Rons Vīzlijs?” un es atbildu: “Dīvaini, man to bieži jautā.”

Busiņš bieži ir noderīgs. Es ar to aizbraucu uz pēdējo filmēšanas dienu Harijā Poterā. Mums bija bārbekjū un es visus apgādāju ar saldējumu.

Kas to būtu domājis, ka tagad pasaulslavenais aktieris, puisis, kurš iemiesoja burvja Rona Vīzlija tēlu, tagad braukā apkārt saldējuma busiņā, dalīdams maziem bērniem saldējumu! Taču, kā mēs visi zinām, bērnības sapņus piepildīt ir skaisti.

Avots: sickchirpse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un satiec savu veiksmi: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment