Turpmāk, valstiska apdraudējuma gadījumā, nedrīkstēs mobilizēt “Latvijas eliti”; Lūk kāda ir sabiedrības reakcija

 

 

Lūk vēl citi spilgtākie komentāri:

“Es šai valstij zvērestu neesmu devis un ne x ne y ne z stundā šo valsti un šo varu aizstāvēt netaisos. Tiklīdz sāks smirdēd pēc sēra, būšu jau tālu prom,” raksta Juris.

 

“Un ja nu Jūs mobilizēs, neaizmirstiet paņemt līdzi baltu palagu vai ko tamlīdzīgu..,” – Artis.

 

“Neko neviens neaizstāvēs! Pateiks, ka uzliks sodu un visi ātri pa mājām saskries, maskas uzliks, biksītes novilks un gaidīs!  Ko tu vergam padarīsi, kas ar mātes pienu iezīsts to ne jau Aizsardzības Ministrijai būs mainīt..” raksta Aleksandrs. 

 

“NEDRĪKSTĒS MOBILIZĒT VIRKNI AMATPERSONU -to jau fiziski nevarēs izdarīt,jo tā visa varza būs jau paspējusi aizlaisties uz ārzemēm, lai pēc konflikta atgrieztos un pieprasītu atjaunot to bijušos īpašumus…,” tā ierkastījis komentāros Gunārs.

 

Kā notiek mobilizācija?

Latvijas pilsoņu – rezerves karavīru un rezervistu – iesaukšana aktīvajā dienestā mobilizācijas gadījumā notiek saskaņā ar Militārā dienesta likumu Ministru kabineta noteiktajā kārtībā.

Lasi arī: VIDEO: Tautieši, atgriežoties atpakaļ Latvijā, atklāj, kā patiesībā šeit jūtas un kāpēc ir nepatīkami pārsteigti!

Rezervisti ir Latvijas pilsoņi – vīrieši, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu un ir derīgi militārajam dienestam. Tāpat rezervisti skaitās sievietes, kuras sasniegušas 18 gadu vecumu, ir derīgas militārajam dienestam un izsaka šādu vēlmi.

 

Un tu? Vai tu būtu gatavs aizstāvet Latviju, ja notiktu vispārēja mobilizācija? Piedalies aptaujā zemāk! 

Vai tu būtu gatavs aizstāvet Latviju, ja notiktu vispārēja mobilizācija?
Balso
Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment