Varētu šķist, ka šis ir visparastākais gredzens. Jūs būsiet pārsteigti uzzinot, kādēļ to nēsā…

“Esmu ļoti laimīgs cilvēks. Es satieku apbrīnojamus cilvēkus. Dažus no tiem es uzskatu teju par dieviem. Līdz šim esmu darījusi daudz fantastisku lietu, ko nebūtu spējusi izdarīt, ja tajā dienā aizietu bojā. Tādēļ nolēmu pieteikties projektam, kas palīdz padarīt mūsu pasauli drošāku.”

Katja kļuva par līdzdibinātāju projektam Nimb.

Šī projekta autori lūdz tā dalībniekiem nēsāt speciāli izstrādātus gredzenus. Varbūt tas izskatās pēc parasta gredzena, bet tas patiesībā ir slēpts raidītājs. Ārkārtas situācijās atliek vien nospiest speciāli iebūvēto pogu gredzenā. Šī poga raidīs signālus uz to cilvēku telefoniem, kuriem ir speciāla lietojumprogramma.

5

Gredzena signāla nosūtīšanu var uzstādīt dažādos veidos. Var uzstādīt, ka ziņu par atrašanos vietu saņem draugi, radi, paziņas. Varat uzstādīt, ka ziņu saņem policija vai vienkārši garāmgājēji, kuriem arī ir iestatīta šī lietojumprogramma.

6

Izgudrojuma maksa varētu būt ap 75 dolāriem, bet lejuplādēt lietojumprogrammu bezmaksas varēs jebkurš. Šobrīd Katja meklē finansējumu savam projektam, bet viņa jau ir saņēmusi ziņas no cilvēkiem visapkārt pasaulei, ka šāda ierīce būtu ļoti noderīga.

Nav iespējams noteikt, cik daudz uzbrukumus ierīce spēs novērst. Zināms ir tas, ka tā tiešām varētu noderēt.

Ja arī Jūs uzskatāt, ka šī ierīce varētu būt ļoti noderīga, padalieties ar šo ziņu! Lai arī Jūsu draugi, radi, paziņas uzzina par to!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://lotoguru.eu</cite>

    Tas gredzens nenovērsīs uzbrukumu. Bet var palīdzēt kādam steigties palīgā. Skaisti, šorīt, vai ne? Ziemas riepas jau uzliki? Siltie zābaki ar neslīdošu zoli? Brokastis paēdi? Un kā ar rīta kafiju darbā? Ir? Tev viss lieliski! Vai tomēr kaut kas tā kā trūkst? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad sērfo uz veiksmes viļņa, neatslābsti, turpini kustēties – reģistrējies, paņem savu Džekpotu un piepildi savas dziļākās vēlmes. Detaļas – manā mājaslapā.

Leave a Comment