VIDEO: Šis 436 kg smagais vīrs esot stiprākais pasaulē un spēj paveikt neticamo

Pašpasludinātais pakistāniešu Halks uzauga, skatoties WWE sacensības un sapņoja, ka kādreiz būs tikpat spēcīgs kā viņa elki. Tagad viņš pats vēlas nodarboties ar brīvo cīņu. “Mans mērķis ir piedalīties WWE sacensībās. Esmu apņēmies sasniegt vajadzīgo svaru un konsultējos ar ārstiem par uzturu.”

Khan-Baba-Pakistan-Hulk2-600x338

Diemžēl svarcelšana Pakistānā nav attīstīta, bet Khans ir gatavs to mainīt, iedvesmojot citus ar saviem sasniegumiem.

Khan-Baba-Pakistan-Hulk3-600x823

Viņš Mardānā ir gluži kā slavenība, jo cilvēki ļoti bieži ierodas pie viņa mājas, lai varētu nofotografēties, un visā Pakistānā viņu pazīst kā pasaules stiprāko cilvēku. Tomēr Khanam ar to nepietiek. “Es saņemu mīlestību un apbrīnu no apkārtējiem, bet nevēlos šeit apstāties. Es gribu kļūt par pasaules līmeņa zvaigzni.”

Khan-Baba-Pakistan-Hulk-600x450

Dažās no fotogrāfijām Khans Baba izskatās patiešām draudīgi, bet patiesībā viņš tāds nemaz nav. Varbūt draudīgo izskatu paspilgtina platās drēbes, kas viņam liek izskatīties lielākam, nekā viņš ir patiesībā. Dažos video pat izskatās, ka viņam zem drēbēm ir kaut kas salikts apakšā, lai krūšu daļa izskatītos lielāka nekā vēders.

Khan-Baba-Pakistan-Hulk5-600x790

Lasi vēl: Pasaulē garākais pusaudzis ir 2,34 m garš; Viņa dzīvesstāsts ir smags

Arī tajos video, kur viņš ar rokām apstādina traktoru vai ar trosi velk automašīnas ar vienu vai abām rokām, viss process šķiet mākslīgs. Izskatās, ka viņš to visu dara bez mazākās piepūles, lai gan automašīnas kustas uz priekšu ar lielām grūtībām. Iespējams, arī trose visticamāk būtu pārtrūkusi vai izslīdējusi no rokām, ja šie varoņdarbi patiešām būtu īsti. Visbeidzot, arī 5 000 kg rekords svarcelšanā nešķiet iespējams.

https://www.youtube.com/watch?v=R3mujLtOrqY

https://www.youtube.com/watch?v=0PyUsoQeSuU

 

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment