Vīrs uz atvadām noskūpstīja sievu un tad tika apglabāts dzīvs dīvaina iemesla dēļ

Pensionārs pavadīja 3 dienas, būdams apglabāts. Zārks bija aprakts bedrē, kas izrakta pie baznīcas. Taču šis zārks bija ļoti ērti iekārtots un tajā pat bija internets!

Džons cer, ka viņa rīcība palīdzēs vairot izpratni par cilvēkiem, kuri cieš no atkarībām un depresijas. Viņš pats agrāk bijis atkarībnieks, kurš radījis labdarības organizāciju Walking Free, kura palīdz cilvēkiem ar slieksmi uz pašnāvību un tiem, kuri cieš no atkarībām. Džons pats ir brīvs no alkohola un narkotiku atkarībām jau 25 gadus.

Savas 3 dienu ilgās pazemes dzīves laikā Džons no zārka ar interneta palīdzību dalījās stāstos par savām sajūtām, cerot palīdzēt tiem, kuriem klājas grūti.

Lasi vēl: Sieviete pamodās zārkā pati savās bērēs, bet tas vēl nebija trakākais

Pirms apbedīšanas viņš stāstīja: “Es zinu, ka šī ir radikāla rīcība, bet ar mani regulāri kontaktējas cilvēki, kuri vēlas izdarīt pašnāvību vai arī kuru draugiem vai ģimenes locekļiem ir pašnāvnieciskas slieksmes. Mans plāns ir runāt ar viņiem no kapa, pirms viņi paši tajā nokļuvuši, lai dotu viņiem cerību.”

Ēdiens, gaiss un ūdens tika 72 gadus vecajam vīrietim piegādāts pa divām platām trubām, kas savienoja zārku un virszemi.

Šādi padzīvojušais kungs mēģināja cilvēkiem parādīt, ka nav nekādas vajadzības nokļūt zārkā. Turklāt viņš uzskata, ka būt ieslodzītam atkarībā ir tas pats, kas tikt apraktam dzīvam – un vēlas parādīt, ka no tā ir iespējams izlauzties.

Šo 3 dienu laikā Džons pieņēma zvanus un e-pastus no cilvēkiem, kuri dalījās savos stāstos par to, kā pārvarējuši pašnāvnieciskās tieksmes un atkarības. Tiem, kuri vēl ar tām cīnījās, Džons centās sniegt mierinājumu un iedvesmu.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment