Viņš nocirta sievai rokas ar mačeti – tam bija pats briesmīgākais iemesls!

Žaklīnai Mendei brutāli uzbruka viņas vīrs Stefans Naigels viņas pašas mājās Kenijā. Pēc brutālas sišanas viņš nocirta sievas rokas ar mačeti. Un viss tikai tādēļ, ka viņi nespēja ieņemt bērnu viņu septiņu gadu ilgās laulības laikā, lai arī ārsti iepriekš bija teikuši, ka vīrietis ir tas, kurš ir neauglīgs.

26

Kad vīrs viņai uzbruka, viņš teica, ka šī ir viņas pēdējā diena. Tomēr sievietei izdevās izdzīvot, lai arī viņas seja bija nopietni cietusi, kā arī sieviete bija palikusi bez plaukstām.

Ārsti apgalvo, ka vīrietis ir iemesls, kādēļ pāris nav varējis tikt pie bērniem, jo viņš ir impotents. Tomēr viņa kaiti varēja izārstēt, bet viņš pats nekad nebija ieradies uz sarunātajām vizītēm. 

Pāris pirms trīs mēnešiem bija izšķīrušies, tomēr vīrietis bija izdomājis atgriezties mājās, lai uzbruktu savai sievai. Sniedzot ziņojumu policijai, viņa pati teica: “Viņš izvācās no mūsu mājas pirms trīs mēnešiem un atgriezās 24. jūlijā ap pulksten 20:30. Kad es atvēru durvis, viņš teica: “Šī ir tava pēdējā diena!” un sāka sist mani ar mačeti.”

25

Vēlāk viņa ir piezvanījusi savam vīram uz cietumu, kuram ir piespriests mūža ieslodzījums, un pateikusi par to, cik viņš ir bezsirdīgs, neskatoties uz viņas mūžīgo mīlestību pret viņu. Šis ir ļoti briesmīgs notikums, jo sieviete tika vainota lietā, kas patiesībā ir paša vīrieša vaina.

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Paspēj piepildī savus slēptākos sapņus vēl šogad. Reģistrējies šeit: https://goo.gl/3OxSEu sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment