Viņš piespieda monētu dažos plaukstas punktos, tad nedaudz pagaidīja. Neticēsiet rezultātiem!

Uz plaukstām esošie punkti

  1. Īkšķis

Lai aktīvāk iedarbotos uz šo punktu, izmantojiet vara monētas. Uzpiežot uz punkta īkšķī var panākt pareizu kuņģa un liesas darbību.

  1. Rādītājpirksts

Punkti uz rādītājpirksta atbild par nieru un urīnpūšļa pienācīgu darbību. Masēt šī pirksta zonas ieteicams tiem, kam ir pastāvīgas garastāvokļa maiņas un nepārliecinātība sevī.

  1. Vidējais pirksts

Ja ir problēmas ar aknām vai žultspūsli, paberzējiet vidējo pirkstu. Pārsteidzoši – ja Jums šodien nav īsti garastāvoklis, pakasiet vidējā pirksta galu, tas uzlabos garastāvokli un dos Jums tonusu!

  1. Zeltnesis

Berzējot šo pirkstu, Jūs panāksiet resnās zarnas un kuņģa darbības uzlabojumus. Veselīgi masēt šo pirkstu ir arī tiem, kam ir problēmas ar ādu un novērojami arī gremošanas trakta traucējumi.

  1. Mazais pirkstiņš

Ja ir problēmas ar sirdi un mugurkaulu, sāpes kaklā vai uzpūties vēders – tas viss pāries, ja pievērsīsieties mazā pirkstiņa punktu masēšanai.

Punkts, kas atrodas plaukstas vidū, palīdzēs tikt galā ar kuņģa un zarnu trakta problēmām. Plaukstas mīkstā daļa veicinās pareizu endokrīnās sistēmas darbību.

Masēt šos punktus ieteicams no rītiem un vakaros, jo tas acīmredzami uzlabos Jūsu veselību. Tā tak ir diezgan patīkama procedūra – masāža!

Pastāstiet par šo metodi arī saviem draugiem! Esmu pārliecināta, ka viņiem arī patiks!

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment