Viņus atlaida pirmajā darba dienā – neticami stāsti, it īpaši #4

 

Nav domāts bērniem

Freputtscore raksta: “Strādāju lielā grāmatu ķēdes veikalā. Nolīgu/atlaidu vīrieti, kurš domāja, ka būs smieklīgi atcelt 5 gadus veca zēna sūtījumu (multeņu varoņa grāmatas) un samainīt to pret seksa rokasgrāmatu.”

Paddington

“Par laimi viņš bija pietiekami stulbs, lai ar to lielītos un stāstītu citiem, tādēļ mēs laikā paspējām sūtījumu atcelt, un puiša ģimenei neko tādu nenācās piedzīvot. Atlaišanas process bija diezgan nepatīkams, skatoties uz to, ka viņš savās darbībās neredzēja pilnīgi neko nepareizu.” 

Vulgārie meli

Tonysnark81 raksta: “Man pieder viens no tiem kioskiem lielveikalā – tas man ir kā otrs darbs, lai piepelnītos. Darbiniekus nolīga aģentūra, tādēļ visu laiku bija darbinieku pieplūdums. Pēc divām dienām, kad tikko bijām atvērušies, man bija jāapmāca kāds vīrietis. Saņēmu no viņa zvanu, ka viņš nevarēs ierasties, jo viņu autobusā sadūra, un viņš atrodas slimnīcā.”

Stagecoach bus

“Es pajautāju, kurā slimnīcā, un viņš man atbildēja. Man ir draugs, kurš strādā policijas departamentā, un es palūdzu viņam, lai viņš piezvana uz slimnīcu un apjautājas. Tāda vīrieša reģistrs nebija slimnīcās, kā arī nebija gadījumu, kad kāds būtu sadurts autobusā. Es zvanīju vīrietim, lai pārliecinātos par to, kas ir noticis, un uz telefona zvanu atbildēja viņa tēvs. Pateicu, kas esmu, paskaidroju, ka viņa dēls netiks pieņemts šajā darbā un izstāstīju, kādēļ. Tēvs bija ļoti pieklājīgs, bet mirklī, kad viņš taisījās nolikt klausuli, bija dzirdams, kā viņš sāk pamatīgi bļaut uz savu dēlu.”

Neskati vīru pēc cepures

Graphitetshirt raksta: “Viņš centās nopirkt marihuānu no kāda klienta, tādēļ, ka viņš esot izskatījies tā, it kā varētu pārdot zāli. Viņš nepārdeva.” 

Bags of marijuana

Tēlot darbinieku

Icarus638 raksta: “Es personīgi viņu neatlaidu, bet arestēju gan. Es Londonā esmu policijas darbinieks, palīdzēju testēt jaunos pretendentus uz policijas darbinieka amatu. Praktiski visi bija ieradušies uzvalkos un kreklos ar šlipsēm, atskaitot vienu…Viņam mugurā bija melns polo krekls, melnas bikses un zābaki, dīvains un ne visai labs iespaids, bet, ko nu tur…

Kamēr jauniņie pildīja eksāmenus, es izgāju ārā uzsmēķēt – visiem pretendentiem bija jānoliek mašīnas konkrētā vietā, kas atradās tieši pie smēķētavas. Viena mašīna izcēlās, tā izskatījās gluži kā mūsu darbinieku nemarķētās mašīnas. Es biju mazliet apjucis, tādēļ piegāju tuvāk paskatīties. Mašīnā atradās sirēnas un arī policijas darbinieka veste. 

Armed police officers at the scene of a knife attack in Russell Square

Domāju, ka mašīna vienkārši ir novietota nepareizā vietā. Tā gadās. Kad beidzās eksāmens, skatījos, kā visi iet prom, bet vīrietis melnajā polo kreklā iekāpa nemarķētajā mašīnā. Nekavējoties ielēcu savā mašīnā un dzinos viņam pakaļ. Atradu viņu divas ielas tālāk, viņš bija uzlicis sirēnu un brauca pāri sarkanajām gaismām. Noķēru viņu, nobloķējot ceļu. Viņš tika arestēts par uzdošanos par policijas darbinieku. Un izrādās, ka viņš jau trīs citās iestādēs ir darījis to pašu.”

Leoparda plankumi nekad nemainās

Bobmystery raksta: “Galvenais pavārs nolīga vīrieti, kurš tikko bija iznācis no cietuma par nelegālu narkotiku tirdzniecību. Tomēr, tā kā viņam tika uzdots tikai mazgāt traukus, mēs neuztraucāmies. Izskatījās, ka puisis ir pilnīgi normāls, vienkārši meklēja darbu, lai atgūtos pēc ieslodzījuma.”

“Tātad pirmajā dienā viņš pieiet pie galvenā šefpavāra un jautā: “Eu, vai tu nezini kādu, kurš vēlētos iegādāties heroīnu?” Pēc divām stundām viņš jau bija atlaists.”

Priekšnieka kabinets

Superjsledge atceras: “Pieķēru jauno darbinieku, šņaucot kaut kādu tableti. Gan jau, ka viņš būtu ticis tam cauri nepamanīts, bet viņš to darīja manā kabinetā.”

Cocaine

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ieskaties šeit un izmaini savu dzīvi uz visiem laikiem: https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?
    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus!

Leave a Comment