Vīrieši atzīstas: ko viņi par seksu būtu vēlējušies zināt jau agrāk

1. “Ātra beigšana, nebūt nav pasaules gals. Pēc filmās un citos mēdijos redzētā, es domāju, ka man gultā jāspēj darboties ļoti ilgi un, ka pirmslaicīga ejakulācija ir kaunpilnākā lieta, kas var notikt. Kā tagad zināms, nekas traks tas nav, tu vari sievieti stimulēt arī savādākā veidā, kamēr tava sistēma pārstartējas. Sievietes priecāsies, ka spējušas tevi tik ļoti uzbudināt, bet tu viņām esi palicis parādā, tādēļ nepārtrauc izklaidi. Ja pāragra ejakulācija tev ir hroniska lieta, labs orālais sekss ir lieliska lieta, ar ko kompensēt to,” tā apgalvo 27 gadus vecais Tomass.

2. “Grūti to atzīt, bet man bija nepieciešams daudz laika, lai izprastu priekšspēli. Kad biju pusaudzis domāju tikai par to, kā atrāk nonākt gultā, tā izveidojās daudz sliktu paradumu. Vēlos, kaut es ātrāk būtu iemācījies kā piebremzēt un uztvert lietas mierīgi. Koledžā kāda meitene mani skarbi kritizēja, kopš tā laika, esmu pārskatījis savu rīcību seksa laikā,” pastāsta 25 gadus vecais Čaks.

3. “Daudzām, patiesībā, patīk rupjš sekss.Viņām patīk pat ļoti rupjš sekss. Man bija bail sievietēm nodarīt pāri seksa laikā. Laikam, tādēļ esmu palaidis garām kaut ko ļoti satriecošu,” atzīst 30 gadus vecais Maiks.
4. “Uzņemies iniciatīvu. Man bija ļoti bail izdarīt pirmo soli, tas visai bieži aizņēma pat vairākas stundas. Vairākas stundas, vienkārši guļot ar meiteni gultā un neko nedarot. Es biju tāds muļķis. Ja tev šķiet, ka tu meitenei patīc, tad tā arī ir. Kaut es būtu sapratis to ātrāk,” apgalvo 26 gadus vecais Entonijs.
5. “Pārliecinies, ka viņa sasniedz orgasmu,” pārliecinoši uzsver 24 gadus vecais Tims.
6. “Tava locekļa izmērs ir mazsvarīgs. Lai to izdarītu, nav nepieciešams milzīgs loceklis,” paziņo 27 gadus vecais Raiens.
7. “Pārstāj uztraukties. Ne jau katru reizi seksam jābūt lieliskam. Tas ne vienmēr tā būs, Dažkārt, trūkst jūtu ķīmijas vai arī noskaņojums nav atbilstošs. Es vēlos, kaut es būtu vairāk centies to padarīt jautru, nekā mēģinājis tēlot seksa dievu,” atzīstas 31 gadu vecais Robs.

8. “Neaizmirsti par krūšu galiņiem. Tas ir īsākais ceļš uz orgasmu. Man bija nepieciešams ilgs laika periods, lai saprastu, ka ar krūtīm jādarbojas ne tikai priekšspēles laikā,” stāsta 28 gadus vecais Stīvens.

9. “Nodarbojies ar seksu cik vien bieži un ar ko vien vari. Ja sievietei tu patīc un viņa vēlas ar tevi labi pavadīt laiku, tad tas jādara. Sekss ir jautra nodarbošanās. Labākais sekss man ir bijis ar cilvēkiem, pret kuriem man nav bijušas tūlītējas jūtas,” apgalvo 25 gadus vecais Kens.

Avots: cosmopolitan.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">dzimmijs13</cite>

    Jā, un esmu jau sasniedzis pietiekamu vecumu, lai varētu nekautrējoties pateikt ka arī mums, “padomju puritānismā” (kad vidusskolā vienīgās nodarbības par seksuālajām attiecībām bija no mīļās galvas pils sētas atbraukušo lektoru šausmu stāsti par venēriskajām slimībām, kas pēc stāstītā ir katra zagsā neapšempelētā dzimumakta rezultāts) augušajiem ir nācies saskarties ar ko ļoti līdzīgu. Nu, vismaz personīgi noteikti. Un tieši tāpēc ļoti skeptiski skatos uz “tikumības likuma” bīdītājiem, jo ir taču skaidrs ka pēc šādu normu ieviešanas skolās atgriezīsies tikai pie informācijas neesamības. Un dažiem šausmu stāstiņiem, cik tas ir slikti un neķītri.

Leave a Comment